Śmietnisko > Off Topic
Star Wars Episode 7
Kharim:
--- Cytat: Herezja w Październik 31, 2012, 15:44:33 ---A ja czekam aż ktoś w końcu zekranizuje "Planetę Śmierci" Harrego Harrisona.
Dość mam oglądania magicznych mieczyków itp szajsu. Jak miałem 10 lat to mogło robić wrażenie ale nie teraz !!!!!!!!
--- Koniec cytatu ---
Spłoniesz heretyku!
Nitefish:
Teraz mało co robi wrażenie bo wszystko już było. Kiedyś SW było nowością na wysokim poziomie stąd było takim hiciorem. SW to właśnie nieskomplikowany film SF z fajna historią i klimatem.
Jak ktoś chce ambitne kino, gdzie należy zauważyć lub doszukać się jakiegoś mega głębokiego przesłania to niech obejrzy starą dobrą Głowę do Wycierania Lyncha. Gwarantuje wrażenia mimo że to staroć :P
Xarthias:
Ja tam nie wiem, co wy chcecie od disneja?
Poza tym, powiedzmy sobie szczerze. Po epizodach I-III i tym animowanym szajsie o wojnie klonów, ciężko będzie zrobić epizod (00)7 gorszy >:D
Może więc to wyjdzie sadze na dobre?
Dec Apilatour:
--- Cytat: Nitefish w Październik 31, 2012, 16:39:31 ---Teraz mało co robi wrażenie bo wszystko już było
--- Koniec cytatu ---
bzdura, dobre kino sf jest, i będzie, co prawda i nie da się ukryć że gówna jest coraz więcej i zalewa nas bez przerwy, standardy lecą na łeb,producenci idą na łatwiznę i przychody w kinie zależą bardziej nie od scenariusza, pomysłu ale od jakości grafików i milionów wydanych na 3d, ( właśnie jestem po takim prysznicu fekaliów w postaci nowego resident evil) jednak wśród tego kału da się wyskubać parę rodzynków, chociażby pandorum, albo moon, fakt wyszły parę lat temu ale są to filmy dosyć świeże.
Colonel:
Tron wyciagneli raczej nie najgorzej po latach...wiec jest nadzieja ze powaznie / z szcunem do fanow podejda do tematu SW
Wystarczy ze w trailerze pokaza podstarzalego Marka Hamila i zaloze sie ze kazdy odda hołd lecąc do kina :D
...sam polece !
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej