Eve Online > Patche i dodatki
Szybkie zmiany w FW
sneer:
--- Cytat: MrYogi w Październik 24, 2012, 13:03:35 ---Zrobiłem dziś dla testów 2 misje milicyjne, aby sprawdzi jak to po zmianach wygląda.
Z misji co miałem dostać ok 29000 dostałem 46900 LP
ciekawe nerfienie milicji :]
--- Koniec cytatu ---
tylko z lp stora nie bedziesz wyjmowal po 25% ceny ale za full wartosci :)
BAMBO:
Wg mnie stary system byl lepszy bo byly ciekawe skoki cen- duze transporty stuffu z FW
teraz bedzie wszystko bardziej plynne- nudne
a w FW dlajej nie bedzie wcale wiecej pvp bo obronca i atakujacy beda sobie siedziec w innych systemachw tym samym czasie (mam na mysli cale floty)
wg mnie jak ktos wlatuje na plexa to powinnien byc przygotowany na odparcie ataku innej milicji- jesli ucieknie to nie powinnien dostac LP
Khurghan:
--- Cytat: BAMBO w Październik 24, 2012, 14:34:20 ---Wg mnie stary system byl lepszy bo byly ciekawe skoki cen- duze transporty stuffu z FW
teraz bedzie wszystko bardziej plynne- nudne
a w FW dlajej nie bedzie wcale wiecej pvp bo obronca i atakujacy beda sobie siedziec w innych systemachw tym samym czasie (mam na mysli cale floty)
wg mnie jak ktos wlatuje na plexa to powinnien byc przygotowany na odparcie ataku innej milicji- jesli ucieknie to nie powinnien dostac LP
--- Koniec cytatu ---
Cry me a river
SonicBlack:
odnośnie poprawek w milicji ich celem było usuniecie lub zmniejszenie opłacalności tz "afk plexing" które przynosiło duże zyski bez pracy
Emtecpl:
kiedyś na milicji to było coś leciałeś trzepałeś misje i gut:) a teraz latanie wokół punktu z prędkością by cie nie mogli trafić przez 15 min, no i zmniejszone zarobki
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej