Eve Online > Przedpokój

Witam

<< < (2/5) > >>

[BWTF] Xapitan Bomba:

--- Cytat: Gaunt w Październik 22, 2012, 10:33:16 ---gdzie studiujesz to prawo? :>
UJ here :-D

--- Koniec cytatu ---
UJ dzienne magisterskie :) VI rok dokładnie gdyż katedra KPC stwierdziła że jestem tak zajebisty że mnie potrzyma jeszcze rok ;]

Mój plan działania:
- skonczyć tutki
- Unseen aka
- koniec 14 dniowego triala - 50 pln inwestycji za 30 dni gry
- decyzja o tym czy będzie to ostatnie mmo w mojej karierze ( dotąd lol, l2 , plemiona, settlers, cs)
Seems legit?

SokoleOko:

--- Cytat: Savek w Październik 22, 2012, 10:42:50 ---- koniec 14 dniowego triala - 50 pln inwestycji za 30 dni gry

--- Koniec cytatu ---

Jedyną opcją zapłaty za 30 dni gry jest AFAIR płatność kartą, co w pierwszym miesiącu kosztuje 20 euro (potem 15 euro miesięcznie). Za 35$ masz TC na 60 dni.

Dux:

--- Cytat: Savek w Październik 22, 2012, 10:42:50 ---UJ dzienne magisterskie :) VI rok dokładnie gdyż katedra KPC stwierdziła że jestem tak zajebisty że mnie potrzyma jeszcze rok ;]

--- Koniec cytatu ---

Drzewiej służył do tego "cywil jedynka". Jak widać czasy się zmieniają  :)

[BWTF] Xapitan Bomba:

--- Cytat: SokoleOko w Październik 22, 2012, 11:07:04 ---Jedyną opcją zapłaty za 30 dni gry jest AFAIR płatność kartą, co w pierwszym miesiącu kosztuje 20 euro (potem 15 euro miesięcznie). Za 35$ masz TC na 60 dni.

--- Koniec cytatu ---
no to 60 dni :)

--- Cytat: Dux w Październik 22, 2012, 11:11:48 ---Drzewiej służył do tego "cywil jedynka". Jak widać czasy się zmieniają  :)

--- Koniec cytatu ---
nie ma cywila jedynki i dwójki już - jest jeden wielki cywil. Nazywa się to potocznie Cywil Grande lub Sieczkarnia

chciałem tylko wiedzieć czy z moim czasem gry będę się dobrze bawił :) no i czy mam szanse na jakieś fajne korpo :) liczy się dla mnie gra z ludźmi/society :) aha zazwyczaj grałem tankiem/suportem/healerem są w tej grze takiej specjalizacje ? ^^

SokoleOko:

--- Cytat: Savek w Październik 22, 2012, 11:26:12 ---chciałem tylko wiedzieć czy z moim czasem gry będę się dobrze bawił :) no i czy mam szanse na jakieś fajne korpo :) liczy się dla mnie gra z ludźmi/society :) aha zazwyczaj grałem tankiem/suportem/healerem są w tej grze takiej specjalizacje ? ^^

--- Koniec cytatu ---

Z grubsza - tak ;)

W UA będziesz miał dobry "preview" tego co w Eve można robić. Jeśli przekonasz się do PvP (a moim zdaniem to jedyne co ma tu sens na dłuższą metę), to dalej pozostaje już "tylko" skillować i mądrze wybierać takie korporacje, w których można się czegoś nauczyć. Nie siedzieć latami w jednej, bo to stagnacja - raczej "awansować" do coraz lepszych w miarę własnego rozwoju. Nie ograniczać się też tylko do polskich.

Gra w Eve to projekt na lata. Miną miesiące zanim Twój char będzie nadawał się do PvP w stopniu podstawowym. Z 2 lata zajmie zanim będziesz w stanie wystawić każdy statek o który poprosi Twój Fleet Commander i przestaniesz się przejmować cyklem buffów/nerfów serwowanym nam przez CCP, bo i tak będziesz miał skille na wszystko.

Ale nagrodą za ten cały wysiłek jest możliwość partycypacji w walce, gdzie stawką są grube ISK (nieformalnie, ale jednak - przeliczalne na realną kasę i "roboczogodziny" w grze) i gdzie nie ma żadnego sztucznego balansu. Może być tak, że w 20-30 osób będziesz stawiał czoła ponad 100 przeciwników i... wygrywał.

To jest coś co trzyma mnie w Eve już 4 rok ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej