Forum Gry > Inne gry

Wargame: Eurpean Escalation

<< < (3/5) > >>

Ptysiu:

--- Cytat: Herezja w Lipiec 01, 2013, 10:31:12 ---Podstawka kosztuje niewiele czyli 33 zł

http://sklep.gry-online.pl/KartaProduktu.aspx?id=3912

--- Koniec cytatu ---

Airland Battles to nie dodatek, tylko nowa gra. EE to nie "podstawka".

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: aciddrinker w Październik 18, 2012, 16:51:39 ---Ja też polecam jeśli ktoś lubi rts'y, od kilku miesięcy pogrywam gra doczekała się nawet bezpłatnego rozszerzenia.

--- Koniec cytatu ---
Z tego postu wynika, że zalinkowany sklep sprzedający grę za 33 zł udostępniał podstawkę pod w/w bezpłatne rozszerzenie a airland battle to jak Ptysiu napisałeś jest inną grą po prostu (coś ala 2 część?).

Ptysiu:
Ok, pograłem trochę w AirLand Battle i muszę przyznać, że nie jest źle. Bałem się, że samoloty zdominują rozgrywkę, natomiast obawy te zostały skutecznie zażegnane po pierwszych kilku rundkach, gdzie starałem się "spamować" tanimi samolotami na wzór T-34/T-55 spamu. O ile spam tanimi jednostkami lądowymi ma czasem sens (z naciskiem na słowo "czasem"), to wysłanie samolotu w miejsce nie będące pod obserwacją zwiadowców jest równoznaczne z jego utratą. Dodatkowo liczba możliwych do wykorzystania w rundzie samolotów, w porównaniu do innych jednostek jest bardzo ograniczona. Nie mniej, świetnie nadają się do przeprowadzania precyzyjnych uderzeń na ważne cele (zwiadowcy, zabunkrowana piechota, jednostki dowodzenia).

Azbuga:
gram od  paru dni w airland battle i z  niecierpliwością oczekuję red dragona - ta gra to najlepsza strategia od  czasów close combat w jaką  grałem.

PAwulonek:
fajna tylko do $^#$^%$ cos mi sie zjebalo i nie moge grac multi nie moge odzyskac hasla zmienic logina a klucz juz zajety >:(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej