Eve Online > Dyskusje ogólne
New Eden Open $10,000 Cash Tournament
Doom:
Ale Etny legalnie nie zmienisz na RL kasę z którą zrobisz co chcesz.
Budowę e-sportu trzeba od czegoś zacząć. Zwłaszcza jeśli CCP chciało by się wiązać z takimi bandami pier******** sukinsynów jak ESL czy różne federacje e-sportowe. Wolę żeby tam wchodzili mając własne zaplecze graczy zasad itp, niż korzystali z tak zwanych dobrodziejstw gotowych schematów
Tim:
--- Cytat: Doom w Październik 16, 2012, 15:50:26 ---Ale Etny legalnie nie zmienisz na RL kasę z którą zrobisz co chcesz.
Budowę e-sportu trzeba od czegoś zacząć. Zwłaszcza jeśli CCP chciało by się wiązać z takimi bandami pier******** sukinsynów jak ESL czy różne federacje e-sportowe. Wolę żeby tam wchodzili mając własne zaplecze graczy zasad itp, niż korzystali z tak zwanych dobrodziejstw gotowych schematów
--- Koniec cytatu ---
Dlaczego uważasz ESL za grupę osób, które przyszły na świat z łona żeńskiego okazu zwierzęcia zwanego psem? :<
Doom:
Bo ja wiem? Może dlatego że jakiś czas temu byłem na tyle głupi żeby podjąć się prowadzenia drużyny biorącej udział turniejaach sekcji wot? Epizod nader krótki i nieprzyjemny dla mnie, potem był jeszcze dużo dłuższy i równie wkurwiający kontakt z pozycji żołnierza różnych dróżyn, no i jeszcze różne plotki na temat ich imprez live
ManganMan:
Ok, macie zasady przetłumaczone na PL (thx Kerlik):
****/newsy/169-the-new-eden-otwarcie-turniej-eve-online
garnoo:
jak przeczytalem o tym pierwszy raz to tez mialem wrazenie ze to sporo, ale... to co Sokole napisal... i calkiem niedawno czytalem cos o turnieju LoL i tam chyba bylo 100 000$...
ale od czegos trzeba zaczac, a ja sie ciesze ze bede mogl sobie cos poogladac w weekend (weekendy)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej