Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Dostępy do działów po raz... eee... któryś tam

<< < (14/20) > >>

DrackUll:
Ja pierdziu ale żenada...
Administracja tego forum jest totalnie do BANI.
Jeden koleś się popłakał bo ktoś anonimowy go strolował a Wy wprowadzacie jakieś dziwne mody, weryfikacje api, wtf?
Użytkowników tego forum jest spora liczba, czemu nie było ankiety, hmm?
Tylko liczy się zdanie największych krzykaczy...

Xeovar:

--- Cytat: Trolok w Październik 25, 2012, 16:42:13 ---Ja pierdziu ale żenada...
Administracja tego forum jest totalnie do BANI.
Jeden koleś się popłakał bo ktoś anonimowy go strolował a Wy wprowadzacie jakieś dziwne mody, weryfikacje api, wtf?
Użytkowników tego forum jest spora liczba, czemu nie było ankiety, hmm?
Tylko liczy się zdanie największych krzykaczy...

--- Koniec cytatu ---

Pogibało ? Nie ma obowiązku podawania API, forum nadal działa, nawet można czytać działy z ograniczonym dostępem. Ogranicznik jest na najbardziej flejmogenne działy i tylko na pisanie i IMHO ma sens....  lepsze niż wymóg nabicia XX postów jaki istniał wcześniej.

Doom:
Dodajmy do tego fakt że blokady na pisanie jeszcze nie wprowadzono.
I nie drogi Drakulu, wbrew temu co okazjonalnie piszę, Sokół nie jest jedynym użytkownikiem któremu to przeszkadzało. Przeszkadzało to w zasadzie większości tych którzy chociaż od święta piszą tu merytoryczny post jako dodatek do normalnego trolowania. Co więcej takie udawanie bycia anonimowym przeszkadza też administracji i nie lubimy jak jakiś burak z za małym fiutkiem na to aby przyznać się do swojego maina tworzy tu ente konto, czym zaśmieca bazę danych, tylko po to żeby napisać jaki z kogoś innego jest burak w jego opinii, co bazę zaśmieca jeszcze bardziej.
A ankiety nie było z dwóch powodów
- Ci jak to określiłeś krzykacze to i tak w zasadzie większość aktywnych użytkowników, (jest jeszcze masa tak zwanych czytaczy, którzy czytają co piszą inni ale sami nigdy się nie odzywają i tak długo jak nie obetnę im dostępu do jakiegoś ulubionego działu to się nie zmienia)
- od kiedy Centrala jest ***** demokracją i to najwyraźniej taką ze nawet czyszczenia plików catche na serwerze nie mogę zrobić bez zgody dwóch komisji, siedmiu podkomisji i generalnego poparcia większości użytkowników?

EDIT
Jak widzicie ludzie nie należący do technicznej drużyny centrali po podaniu API dostają na profil pieczątkę. Wcześniejszy pliczek graficzny był.... eeee.... tymczasowo pożyczony z innego serwisu i zamieniłem go jak tylko mogłem na własną produkcję. Jeśli komuś się ta pieczątka nie podoba niech zaproponuje własną twórczość, lub coś z gatunku opensorcowego odpowiednika grafik, jeśli propozycji będzie za dużo i nie dojdziemy do zgody, zawsze będzie można wtedy pobawić się ankietami

Colonel:
ten czerwony stępel wyglada nieco "idiotycznie" nie moze to byc jakis bardziej neutralny/nieduzy znaczek ?

SokoleOko:
Col ma rację, równie dobrze mogłoby tam być napisane "Pedofil" :D

Ale serio - jakie wymiary i format pliku ma mieć ta grafika, to zaraz zrobię.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej