Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Dostępy do działów po raz... eee... któryś tam

<< < (7/20) > >>

SokoleOko:
Hidden, mylisz forum z portalem. Centrala jest forum. Forum jest dyskusją.

Poza tym przykład z EO42 jest jak nie przymierzając, Curie-Skłodowska z Seksmisji. Projekt zdechł. Centrala istnieje.

Deaell Portt:

--- Cytat: Doom w Październik 05, 2012, 15:03:13 ---Z tego co zrozumiałem szanownych poważnych użyszkodników
W profilu gracza wprowadza się API chara
Wtyczka robi sprawdzenie api
i na tej podstawie robi dwie rzeczy:
a) wyświetla chara, corp + sojusz
b) sprawdza ally i / lub corpa o listę dostarczoną przez Sokoła, a następnie pozwala lub nie pozwala pisać w KSOD i FLAME.
Do tego wymagana jest funkcja ignoruj api check dla konta aby np Soulscreem czy Deaell mogli swobodnie pisać mimo ze aktualnie nie grają.
Oczywiście zaznaczenie ignora na api tylko dla admina dostępne

--- Koniec cytatu ---
Ale ja gram 2 kontami. Nie wypowiadam sie w KSO poniewaz jestem w npc korpie wiec jakos nie wypada. Odezwalem sie bo gostek z npc korpa swoj flame pisal.

Doom:

--- Cytuj ---Panowie moim zdaniem lepiej jest stosować polityke represji a nie prewencji. To co Sokól proponuje to jakaś paranoja.
--- Koniec cytatu ---
Po klaryfikacji widzi mi się że proponuje dokładnie to co Ty uważasz za lepsze. Domyślnie wszyscy mają dostęp, a jak jest problem z jakimś trolem to szlaban na pisanie chyba że pokaże prawdziwego chara a nie troll alata

--- Cytat: Deaell Portt w Październik 05, 2012, 16:15:05 ---Ale ja gram 2 kontami. Nie wypowiadam sie w KSO poniewaz jestem w npc korpie wiec jakos nie wypada. Odezwalem sie bo gostek z npc korpa swoj flame pisal.

--- Koniec cytatu ---
Soulscreem od dawna pisze tu gdzie chce, mimo że nie gra nawet, Ty podpadasz pod ten sam paragraf, podobnie jak każdy dinozaur ccentrali

Xarthias:
To ja jeszcze poproszę o wtyczkę, która będzie dawała tygodniowego bana za każdego bluzga w poście :P

Doom:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej