Eve Online > NoobGarten

Jak dostać nowy statek? w 3 misji mnie ktoś rozwalił :)

<< < (2/3) > >>

piotrcieslak822:
jesli tylko masz w tym zabawe :)  to rposze Cie bardzo , nick: Jan Jasiek

Siri Irme:

--- Cytat: piotrcieslak822 w Październik 05, 2012, 03:41:24 ---Wyruszam na 3 misję z tutoriala i jakiś koleś mi zaproponował darmowy 'stuff' tylko abym wział kontener który wyrzucił ze swojego statku. I jak widać tam chyba była bomba czy coś, może nie. ale zaczął do mnie strzelać i zostałem z kapsułą ratunkową.
--- Koniec cytatu ---

Na takie zachowanie CCP jest dosyć mocno uczulone.

--- Cytuj ---There are certain forms of griefing that can get you banned from the game. These include (but probably are not limited to) can baiting in rookie systems and certain forms of verbal harassment.
--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---Can flipping is officially considered griefing only in Rookie Systems.
--- Koniec cytatu ---

Zgłaszaj kolesia śmiało, i niech się smaży w piekle >:D

SokoleOko:

--- Cytat: piotrcieslak822 w Październik 05, 2012, 04:55:04 ---od stacji byłem jakies 40km tylo ta kapsula tak wolno wraca, ze zaczalem gre od nowa.

--- Koniec cytatu ---

Klasyczny cytat z tej okazji:

--- Cytuj ---The Busta > this game is retarded - it took me 3 hours to get from the gate to the station, even with an afterburner
Korskova > lolololol
Korskova > doesnt know how to warp
--- Koniec cytatu ---

Skeer:
Co chcecie, kiedyś tak długo cepem leciałem na afku, że doleciałem kilkanaście tysięcy km między bramami w hi :)

GlassCutter:

--- Cytat: Skeer w Październik 05, 2012, 10:42:46 ---Co chcecie, kiedyś tak długo cepem leciałem na afku, że doleciałem kilkanaście tysięcy km między bramami w hi :)

--- Koniec cytatu ---
Pamiętam jak dzielny Spadiku z Chimery stacklował nieskanowalnego boostującego lokiego :) Cierpliwie robił bm'ki, a potej już te kilka tys km na piechote :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej