Eve Online > NoobGarten
Jak dostać nowy statek? w 3 misji mnie ktoś rozwalił :)
piotrcieslak822:
Problem jak w temacie. Wyruszam na 3 misję z tutoriala i jakiś koleś mi zaproponował darmowy 'stuff' tylko abym wział kontener który wyrzucił ze swojego statku. I jak widać tam chyba była bomba czy coś, może nie. ale zaczął do mnie strzelać i zostałem z kapsułą ratunkową.
I problem jest taki, jak i gdzie dostać nowy statek? Jak na razie zacznę grę od nowa.
Goomich:
Poleciałeś tym czymś, w czym się zaczyna grę? Po zadokowaniu na stacji dostaniesz nowego.
piotrcieslak822:
tak, rozwalili mi statek, zostałem z kapsułą. od stacji byłem jakies 40km tylo ta kapsula tak wolno wraca, ze zaczalem gre od nowa. Czyli jesli wroce, zadokuje kapsułą w stacji to dostanę nowy statek?
Goomich:
Tak.
Nie musisz lecieć kapsułą tych 40 km (a właściwie, to nie powinieneś). Otwórz mapę, warpnij na jakiś pobliski obiekt, a później na stację.
ATSD to niezły low life z tamtego kolesia. Żeby noobstatki łapać w 1.0...
Colonel:
--- Cytat: piotrcieslak822 w Październik 05, 2012, 04:55:04 ---...od stacji byłem jakies 40km tylo ta kapsula tak wolno wraca, ze zaczalem gre od nowa. Czyli jesli wroce, zadokuje kapsułą w stacji to dostanę nowy statek?
--- Koniec cytatu ---
dostaniesz nowy statek
...a w imieniu federacji pilotow polskich, wrecze Ci "Złotego Nooba"
podaj Nick inGame ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej