Forum Gry > Inne gry
Scam Citizen
Skaza:
Teoretycznie, wszystko brzmi wspaniale. Jednak mam wrażenie, że kolejne nowości i usprawnienia pojawiają się, aby usprawiedliwić kolejne podniesienie poprzeczki w zbiórce pieniędzy. A prace wciąż trwają i trwają i trwają... Końca nie widać. O końcu nawet nie słychać. Tymczasem, jeżeli StarCitizen powstanie, prawdopodobnie i tak okaże się, że połowa zawartości będzie dostępna jako DLC. Nie ma sensu łudzić się, większość prodcentów gier jest gotowa wydoić gracza do ostatniego centa, a gry jakie są, sami widzimy.
Zsur1aM:
Twórcy SC odkryli że w przypadku gier finansowanych na zasadzie crowdfunding'u kasa leci dopóki jest hype, a hype trwa zazwyczaj do momentu gdy gra zostanie wydana, bo na końcu i tak najważniejszy jest dobry gameplay, co jest znacznie trudniejsze do stworzenia niż prezentacje i trailery z wodotryskami.
Dobrym przykładem jest tutaj No Man's Sky, dlatego dopóki hype trwa, a trailery i nowe pomysły wystarczają by utrzymać zainteresowanie to z finansowego punktu widzenia nie ma sensu wydawać tej gry ;)
Jabolex:
--- Cytat: Zsur1aM w Sierpień 29, 2017, 09:04:15 ---[...]
Dobrym przykładem jest tutaj No Man's Sky, dlatego dopóki hype trwa, a trailery i nowe pomysły wystarczają by utrzymać zainteresowanie to z finansowego punktu widzenia nie ma sensu wydawać tej gry ;)
--- Koniec cytatu ---
Czyżby:
http://babagra.pl/2017/08/rok-pozniej-no-mans-sky-powoli-podbija-serca-graczy/
Jeżeli o mnie chodzi to patrząc na SC, nie będę miał czasu w to zagrać.
Za bardzo SC chce być "prawdziwy" i braknie mi w nim uproszczeń.
10-20 minut biegania po stacji aby, po kolejnych 10-20 minutach wylecieć w kosmos, zaraz zrobi się 1-2h, a tu już czasu brakuje.
Gaavrin:
Co do no man sky, to pograłem zaraz po premierze i znudziłem się zanim wyleciałem z pierwszej planety więc jak dla mnie nic tej gry nie uratuje.
Co do skam citizen, to ostatnio widziałem śliczny filmik z baza na jakiejś asteroidzie, tyle że tam nie było innych graczy. Wyobraziłem sobie tych wszystkich graczy któży biegaja obijajac sie o ściany zamiast chodzić, pewnie jeszcze z lagiem, ktoś stoi na stole, inny z twarzą w ścianie, ktoś podskakuje bez sensu... i zastanowilem się czy to jest potrzebne, bo cała imersję tej pięknej lokacji i tak szlag trafi.
Filip Bonn:
To nie będzie gra dla nas tylko dla naszych dzieci
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej