Forum Gry > Inne gry

Scam Citizen

<< < (184/192) > >>

Ptysiu:

--- Cytat: Doom w Czerwiec 28, 2017, 21:02:28 ---Do Duka brakuje kilkukrotnej zmiany wlasciciela praw do marki

--- Koniec cytatu ---

To takie luźne skojarzenie. Chodzi mi przede wszystkim o początkowy hype, czas produkcji i zawód po ukazaniu się końcowego produktu. Można by też dodać, że fani nie władowali w to takiej kasy na to, aby DNF powstał.

Doom:
O zawodzie jeszcze nie powinnismy mowic. W kpncu nawet w przyblizeniu nie wiemy jak bedzie wygladalo to co zostanie wydane.
Byw dzis czytalem ze oficjalna przyczyna wziecia kredytu jest potrzeba przewalutowania z euro na funty w zwiazku z brexitem. A kredyt ma zostac splacony po zwrocie podatkow.

Filip Bonn:
Z pierwszej strony to chyba tylko jedna osoba nadal gra w EVE

Soulscream:
Złóżcie mi kompa co uciągnie Star Citizen... mówili kilka lat temu hehehehehe.

Nosum Hseebnrido:
https://www.youtube.com/watch?v=bCtdyNFwQWo

Z ciekawości zerknąłem, bo chyba nie będę w to grał - ceny statków trochę mnie zaskakują. Cała prezentacja ma kilka wad, czasami widz z łatwością może wyczuć takie kurczowe trzymanie się scenariusza 'na siłę' i na przykład jakiś tam pilot specjalnie pudłuje, albo ktoś korzysta z komendy kill. Tak czy siak, ta technika rozpoznawania mimiki twarzy jest interesująca, nie jestem do końca pewny czy jest potrzebna, ale to raczej podłapią inni deweloperzy i za parę lat może okazać się standardem - co wy o tym myślicie?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej