Forum Gry > Inne gry

Scam Citizen

<< < (19/192) > >>

Striker:
No no, zapowiada sie kapitalnie. Jak to to będzie sprzedawane w retailu, jakieś info już się pojawiło? Bo w FAQ nie znalazłem.

MGGG:

--- Cytat: Pol Kent w Lipiec 02, 2013, 15:47:34 ---Chyba jednak wydał. Inwestycja przynosi zyski, przynajmniej powinna. Gdzie w tym wypadku te przewidywane zyski ? Chyba jak sprzeda konto za wyższą sumę bo mu się gra nie spodoba.  ;)

--- Koniec cytatu ---

Zysk nie musi być materialny i liczony w $$. Może być nim możliwość dostępu do określonego dobra itd.

Goomich:

--- Cytat: MGGG w Lipiec 02, 2013, 16:17:08 ---Zysk nie musi być materialny i liczony w $$. Może być nim możliwość dostępu do określonego dobra itd.

--- Koniec cytatu ---

Może poczekajmy chociaż rok do następnej flejma rozmowy na ten temat?

--- Cytat: Striker w Lipiec 02, 2013, 16:06:08 ---No no, zapowiada sie kapitalnie. Jak to to będzie sprzedawane w retailu, jakieś info już się pojawiło? Bo w FAQ nie znalazłem.

--- Koniec cytatu ---

Większość paczek ma zawartości "Digital Download". A na decyzję o pudełkach, to trzeba by poczekać tak do końca 2014.

edit:

Zgudi:
1. A gdzie tytki?

2. Mona X nie wydaje mi się, żeby te statki były takie małe (jak Constellation) w porównaniu do tego kolosa. Przyjrzałem się różnym filmikom i .....powiększył bym je na tym obrazku 2 razy.

StellarSheep:
Mozna gdzies poczytac czym sie beda roznic np takie explorery od fighterow etc?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej