Forum Gry > Inne gry

Scam Citizen

<< < (171/192) > >>

Zgudi:
Polaris w Niedzielę będzie wystawiony na sprzedaż. To korweta wojenna. Cena to 750$ netto, 922$ z WAT. Ktoś kupuje i ile sztuk? :P

https://forums.robertsspaceindustries.com/discussion/comment/7076690/#Comment_7076690

[BU FU] Karas:
"niechcacy" zapomniales napisac, ze to jest tylko, albo az concept?...
no chyba, ze zle interpretuje "The RSI Polaris will go on Concept Sale this Sunday"
Co te fanboye to ja nawet nie wiem: ]

Filip Bonn:
Pierdziele nie kupuję...
po moich doświadczeniach w EVE z inwestowaniem ISKów wiem żeby nigdy samodzielnie w nic nie pchać kasy w realu  ;D
Co by nie było coś jednak cennego z tej gry wyniosłem  ;)

Qlko1:

--- Cytat: [WILD5] Filip Bonn w Październik 05, 2016, 14:27:08 ---Pierdziele nie kupuję...
po moich doświadczeniach w EVE z inwestowaniem ISKów wiem żeby nigdy samodzielnie w nic nie pchać kasy w realu  ;D
Co by nie było coś jednak cennego z tej gry wyniosłem  ;)

--- Koniec cytatu ---
Za jedyne 5$ powiem Ci jak zarabiać kupę kasy!

Zgudi:

--- Cytat: Qlko1 w Październik 05, 2016, 17:15:05 ---Za jedyne 5$ powiem Ci jak zarabiać kupę kasy!

--- Koniec cytatu ---
To ja mu powiem za darmo.

Kupić 10 statków Polaris za 920$ sztuka, a po pół roku sprzedać za 1020 lub 1120$ za sztukę.

Jak to mówią. Hype is a serious business. To działa jak wirtualny produkt finansowy. Ktoś wymyśla sobie jakiś produkt i go sprzedaje wmawiając klientowi, że to jest super inwestycja. Klient na tym potem może zarobić o ile wciąż będzie na to duży popyt i o ile pozostali uwierzą, że to jest warte kupę pieniędzy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej