Forum Gry > Inne gry

Scam Citizen

<< < (169/192) > >>

Soulscream:

--- Cytat: Dormio w Wrzesień 21, 2016, 08:55:03 ---Popraw mnie jeśli się mylę, ale patrzysz przez pryzmat obecnych doświadczeń.

--- Koniec cytatu ---

Niestety nie, do tej pory ulegam hajpom w części gier. Np Horizon zero dawn na ps4. Jednak z każdym zawodem mam większy dystans do branży i trzymam się jednego tytułu zazwyczaj. Liczyłem, że Spore będzie naprawdę dobrą grą gdzie odgrywasz Boga i przykuje na długo. Uwielbiam Populousa !

--- Cytuj ---No i poza tym, sam powiedz, ile znasz obecnie gier, które są tak dopasowane do różnego odbiorcy, mają duży walor edukacyjny i każdą z części (etapów) możesz bawić się osobno ? Samo tworzenie stworów jest już świetną zabawą.

--- Koniec cytatu ---

Ja rozumiem jej walory, bawiłem się sam świetnie do momentu wybudowania statku. Niestety tutaj nastąpiło rozczarowanie tytułem. Grze ogólnie brakowało to co posiada minecraft. Nie była takim sandboxem, a miała potencjał. Stety lub niestety nie wyszło i z gry dla każdego jak sam mówisz powstała mega dobra gra edukacyjna dla dzieci.

Zgudi:
Może Spore nie jest idealnym przykładem. Bardziej bym stawiał Duke Nuken Forever. Zgadzam się z tym, że jak gra powstaje za długo, tzn. więcej jak 6 lat to jest to sygnał ostrzegawczy, że coś złego się dzieje. Może wyjść z tego jakiś potworek, który będzie posklejanym frankensteinem z elementów z różnych epok. No ale 4 lata od ogłoszenia zbiórki to nie jest jeszcze dramat :P Jak za 2 lata dalej gry nie będzie to będę się poważnie martwił i chyba wyprzedam wszystkie statki na reddicie. :)

Doom:
Spore było unikalne ze względu na kutasiarski DRM zastosowany chyba po raz pierwszy. I za to jest głównie pamiętana. Żaden powód do dumy.

Soulscream:

--- Cytat: Doom w Wrzesień 21, 2016, 17:28:23 ---Spore było unikalne ze względu na kutasiarski DRM zastosowany chyba po raz pierwszy. I za to jest głównie pamiętana. Żaden powód do dumy.

--- Koniec cytatu ---

3 instalacje i kup nową grę :D.

Zgudi:
http://www.gikz.pl/news20/star-citizen-wielkie-sledztwo/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej