Forum Gry > Inne gry
Scam Citizen
Zgudi:
--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 16, 2016, 12:39:58 ---Ale to nie jest finalna gra. Tylko jakieś DLC lol.
--- Koniec cytatu ---
SQ42 ma być tym co zostało obiecane dawno temu: gra z 30-ma misjami w stylu Wing Commander.
Soulscream:
Czyli w XXI wieku w dobie internetu musze zapłacić za multiplayer oddzielnie ? LOL.
Dormio:
--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 16, 2016, 12:09:38 ---Ja nie mówie, że coś przesądza lub nie, ale wydłużający się czas produkcji wcale nie wpływa na pozytywność tej gry tylko akurat wprost przeciwnie. Im dłużej tym mnie entuzjazmu u developera i wypuszcza takie Spore które miało być rewolucją... napompowane gówno ;).
--- Koniec cytatu ---
Mój 9-cio letni syn jest zachwycony SPORE. :)
Wynika, że albo masz zbyt wysokie wymagania, albo w zasadzie nie jesteś adresatem tej gry ;)
Soulscream:
--- Cytat: Dormio w Wrzesień 20, 2016, 15:54:46 ---Mój 9-cio letni syn jest zachwycony SPORE. :)
Wynika, że albo masz zbyt wysokie wymagania, albo w zasadzie nie jesteś adresatem tej gry ;)
--- Koniec cytatu ---
Nie o to chodzi. SPORE miałobyć rewolucją, nadmuchane do granic możliwości. Po prostu jest dobrą grą, a nie żadną rewolucją. I to nie miała być gra dla 9 latków .
Dormio:
Popraw mnie jeśli się mylę, ale patrzysz przez pryzmat obecnych doświadczeń.
W momencie powstania (2008) może nie była wielką rewolucją, ale z pewnością była unikalna przez to, że zawierała w sobie de facto 4 różne gry. Jedyny zarzut jaki stawiałem wówczas i obecnie mogę wciąż postawić, to niedopracowanie ostatniego etapu - tego z podboju kosmosu. Jest po prostu w porównaniu do poprzednich słaby. Najlepszy ewidentnie jest drugi i tu raczej mógłbym się doszukiwać rewolucji. Ponadto to bardzo fajna gra edukacyjna (ale wymaga kogoś kto te walory dziecku pokazuje palcem), tak mniej więcej do etapu rozwoju społecznego. Późniejsze etapy to już niestety klasyka.
No i poza tym, sam powiedz, ile znasz obecnie gier, które są tak dopasowane do różnego odbiorcy, mają duży walor edukacyjny i każdą z części (etapów) możesz bawić się osobno ? Samo tworzenie stworów jest już świetną zabawą.
--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 21, 2016, 06:47:04 ---I to nie miała być gra dla 9 latków .
--- Koniec cytatu ---
Kolejny przykład, że ludzie z marketingu nie wiedzą co czynią. ;) 8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej