Forum Gry > Inne gry

Scam Citizen

<< < (167/192) > >>

Soulscream:

--- Cytat: Zgudi w Wrzesień 16, 2016, 10:59:01 ---

No dobra, chcąc zrozumieć twój sposób rozumowania doszedłem do wniosku że wszystkie gry uważasz za Crap jeśli nie wyjdą po dwóch-trzech latach produkcji? :) Czyli gry z serii CoD, FIFA i inne taśmociągi od EA i Ubisoft to dobre gry a cała reszta to crap? :)

--- Koniec cytatu ---

Z tej listy GW2 , La Noire i Half Life (TF to początkowo był mod, który Valve wzięło pod swoje skrzydła i tego nie licze) to udane produkcje. Zatem statystyka jest po mojej stronie. Inne tytuły typu D3 czy TOR dopiero po multum paczy okazały się grywalne. Czyli odpieprzałeś beta testy za developera hehe. Moja logika jest taka, że płaci się za produkt skończony, a nie za obietnice.

Zgudi:

--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 16, 2016, 12:04:46 ---Moja logika jest taka, że płaci się za produkt skończony, a nie za obietnice.

--- Koniec cytatu ---
Dokładnie, zgadzam się. Ale to nie przesądza o tym czy gra będzie crapem, ani to czy robią ją 2 lata czy 5 :P

Soulscream:

--- Cytat: Zgudi w Wrzesień 16, 2016, 12:07:28 ---Dokładnie, zgadzam się. Ale to nie przesądza o tym czy gra będzie crapem, ani to czy robią ją 2 lata czy 5 :P

--- Koniec cytatu ---

Ja nie mówie, że coś przesądza lub nie, ale wydłużający się czas produkcji wcale nie wpływa na pozytywność tej gry tylko akurat wprost przeciwnie. Im dłużej tym mnie entuzjazmu u developera i wypuszcza takie Spore które miało być rewolucją... napompowane gówno ;).

Zgudi:

--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 16, 2016, 12:09:38 ---Ja nie mówie, że coś przesądza lub nie, ale wydłużający się czas produkcji wcale nie wpływa na pozytywność tej gry tylko akurat wprost przeciwnie. Im dłużej tym mnie entuzjazmu u developera i wypuszcza takie Spore które miało być rewolucją... napompowane gówno ;).

--- Koniec cytatu ---
Teraz nie rozstrzygniemy kto ma rację. Kilka dni po oficjalnej premierze Squadron42 jak posypią się renenzje dowiemy się tego na pewno.

Soulscream:

--- Cytat: Zgudi w Wrzesień 16, 2016, 12:31:53 ---Teraz nie rozstrzygniemy kto ma rację. Kilka dni po oficjalnej premierze Squadron42 jak posypią się renenzje dowiemy się tego na pewno.

--- Koniec cytatu ---

Ale to nie jest finalna gra. Tylko jakieś DLC lol.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej