Forum Gry > Inne gry

Scam Citizen

<< < (166/192) > >>

Qlko1:

--- Cytat: Zgudi w Wrzesień 16, 2016, 09:37:11 ---To jest względne i subiektywne. Oni twierdzą że tu jest grupa Derków Smartów i zakleszczonych umysłowo dziadków :P Więc ja nie komentuję takich stwierdzeń :P

--- Koniec cytatu ---
Więc banda ludzi rzucających bezmyślnie gotówką w "Mesjasza spacer -simów" uważa, że to ja jestem zakleszczony umysłowo? Boskie.

Nie kupiłbym za 1k gry komputerowej, a obietnicy gry komputerowej nie kupiłbym nawet za 200. Nie chodzi o brak kasy, na to na szczęście nie narzekam, ale przepłacając za cokolwiek czuję się jak skrojony frajer.

Mam takiego jednego bardzo bogatego znajomego. Gość raz chwalił się tym,  że kupił odkurzacz za 10k. Kosmiczna technologia, 5 razy lepszy niż to "zwykłe gówno" z Saturna. Najlepsze jest to, że nigdy nie miał go w rękach, bo 2 razy w tygodniu jest u niego firma sprzątająca...  z własnym sprzętem.

Idealnie wydymany klient to taki, który cieszy się z tego, że przepłacił i jeszcze zostaje darmowym ambasadorem marki.

Argumenty typu "no bo ja wspieram twórców, którym nikt nie chciał dać szansy" są przezabawne. Chcesz go wesprzeć? Kup od niego udziały. Dorabianie ideologii do rzucania w kogoś kasą w szaleństwie ekscytacji kwalifikuję jako mizerną próbę ukrycia swojej chwilowej bezmyślności.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Zgudi:

--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 16, 2016, 10:14:44 ---Trailer 2012 a mamy koniec 2016. Litości.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---I te wspaniałe mnóstwo gier to po prostu crap. SC też będzie crapem o ile wyjdzie.
--- Koniec cytatu ---

No dobra, chcąc zrozumieć twój sposób rozumowania doszedłem do wniosku że wszystkie gry uważasz za Crap jeśli nie wyjdą po dwóch-trzech latach produkcji? :) Czyli gry z serii CoD, FIFA i inne taśmociągi od EA i Ubisoft to dobre gry a cała reszta to crap? :)

Co po wypowiedzi Qlko1. Nie chodziło o zakleszczenie z powodu nie rzucania kasą w Mesjasza space simów, ale z powodu bardzo krytycznego podejścia do produkcji, że "Ta gra to na pewno będzie crap i basta!".

Xeovar:

--- Cytat: Zgudi w Wrzesień 16, 2016, 09:24:25 ---Nie snuj teori spiskowych :D Mogę się legalnie (chyba, bo wszyscy tak robią :D, musiałbym to sprawdzić) wyprzedać na alledrogo ze statków albo zmielić to na gift carty gdybym chciał, więc niekoniecznie stracone. Zresztą tam w polskim community, mało kto wydał tak "niewiele" co ja. Jestem płotka.

--- Koniec cytatu ---

Lol, ja zainwestowałem kickstartera SC za 37USD więc ja to chyba jestem kijanką :D

Qlko1:
Xeo, patrząc na rekordowych darczyńców, to bardziej plankton.  Bez obrazy ;D

Ile kosztuje teraz podstawowy dostęp żeby pobawić się już w tej magicznej alfie 3.0 :D

Zgudi:

--- Cytat: Qlko1 w Wrzesień 16, 2016, 11:42:43 ---Xeo, patrząc na rekordowych darczyńców, to bardziej plankton.  Bez obrazy ;D

Ile kosztuje teraz podstawowy dostęp żeby pobawić się już w tej magicznej alfie 3.0 :D

--- Koniec cytatu ---
Alfa 3.0 to w listopadzie. W grudniu podobno Squadron 42 gra single. Teraz jest tylko 2.5. Za pełny dostęp do singla (SQ42) i multi (SC) i wszystkich dodatków dajesz 73$ ale ludzie na forum mają te same pakiety za 55$ z przed podwyżki (kupowali hurtowo) to chętnie Ci sprzedadzą za 55$. Możesz odkupić od Xeovara za 37$ bo pewnie ma opcję zgiftowania tego na czyjekolwiek konto. Jego paczka chyba najlepsza, bo takie to chodzą na ebaju po 150$ i mają jakieś fajne bonusy w śrosku.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej