Forum Gry > Inne gry

Scam Citizen

<< < (159/192) > >>

Zgudi:

--- Cytat: [..MKI] Filip Bonn w Luty 06, 2016, 09:42:52 ---Strumyczek sponsorów zmalał, szukają nowych wyznawców?

--- Koniec cytatu ---
Co ok. 2-3 miesiące od 2 lat takie coś robią.

--- Cytuj --- Ło Jezu! To jest jeszcze gorsze gówno niż myślałem :D
--- Koniec cytatu ---
Nie przeczę :) Zakładam że wywaliło cię przy próbie logowania i nie zagrałeś, albo masz procesor od amd, niedużo ramu lub kartę tylko 2 gb i pokaz slajdów. :)

sztosz:
mam 1100T@4.0 8GB Ramu i 6950, miałem na oko jakieś sensowne 20 fps. Ale nie w tym rzecz. Przenikanie przez ściany. Statek który jak próbuje do niego wsiąść to powolutku spierdziela mi w bok i pod ziemię. W statku usiadłem na fotelu i nie mogłem potem wstać, a że chyba usiadłem w fotelu pasażera, to z latania były nici. Wielka stacja gdzie trzeba się nabiegać żeby do statku wejść, tylko że zupełnie pusta, nie licząc pary nóg zwisających z sufitu. I coś co mnie najbardziej wkurwiało, rubberbanding co chwilę, przy moim symetrycznym 100Mbps (żadnych problemów z innymi grami, stronami) to raczej nie jest wina po mojej stronie.

Zgudi:
Gdyby ktoś chciał zagrać za darmo* w pogromcę wszystkich pogromców** i dysponuje mocną maszyną*** to tu jest link: https://robertsspaceindustries.com/download

* do 20 Marca
** w ilości bugów
*** superkomputer NASA

VonBeerpuszken:
Ile gigów do ściągnięcia bo nie widzę na stronie?

Zgudi:
Niecałe 30

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej