Forum Gry > Inne gry

Scam Citizen

<< < (16/192) > >>

Szakal:
powiem tak kupiłem ja w zaraz po starcie na kick-starterze ;]

Goomich:

StellarSheep:
Kurrrrrrrrrrrrrrrrrrczeeeeeeeeeeeeeee. Przewaznie nie kupuje w ciemno ale cholera chyba sie skusze :P

Zgudi:
Trudno nie przyznać, że szykuje się zajeb...ta gra sc-fi. W porywach setki milionów idą na kolejnego już x-setnego klona WOW-a. Dziwni mnie i chyba się nigdy nie dowiem, dlaczego dotąd nikt nie zajął się stworzeniem takiej gry.

Przyznam że poszli mocno na jakość. Wnętrza statków (jak i detale kadłuba) są nieźle dopracowane.

P.S. Moją kasę mają w kieszeni.

Pol Kent:
To co pokazują, zwłaszcza szczegółowość modeli wybiega chyba o 2-3 generacje do przodu w stosunku do tego co mamy obecnie w grach. Nie wiem czy szykują grę na maszyny które będą standardem w 2015-2016 roku czy może zwyczajnie już obecne PC na taką szczegółowość pozwalają tylko wielkim graczom nie chce się się wysilić i klepią wciąż jakiś chłam na DX9 i to bez połowy tego co on oferuje.
Ja czekam na więcej informacji dotyczących "żyjącego" kosmosu jaki ma być w tej grze. Elite wielkością świata wyprzedzało swoją epokę o lata świetlne jeśli tu będzie tak samo to jest szansa na naprawdę wielką rzecz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej