Forum Gry > Inne gry

Scam Citizen

<< < (148/192) > >>

Zgudi:
Skoro na centrali dzieje się niewiele, to może czas na gówno burzę.

http://www.twitlonger.com/show/n_1snh7pg

BREAKING NEWS!!!

Derek Smart twierdzi że CIG wydało już prawie wszystkie pieniądze - ok. 80mln dolarów i że szykują się masowe zwolnienia a w szeregach pana CR szerzy się panika. To byłaby zła wiadomość, gdyż produkcja dopiero się rozkręca i jeszcze daleko do finiszu. To tym bardziej zła wiadomość dla osób, które wydały tysiące dolarów na statki, a takich jest od groma, także w polskim community.

Poczekamy i się dowiemy czy to prawda czy wymysły.

[BU FU] Karas:
kogo to obchodzi? wydaje mi sie, ze chyba kazdy kto nie ma jakichs klopotow z mysleniem. juz dawno polozyl na tym lache.

Qlko1:

--- Cytat: [BU FU] Karas w Wrzesień 25, 2015, 12:40:21 ---kogo to obchodzi? wydaje mi sie, ze chyba kazdy kto nie ma jakichs klopotow z mysleniem. juz dawno polozyl na tym lache.

--- Koniec cytatu ---
Uważaj na słowa. Nie wiem czy team techniczny nie może rozdawać tu banów  :P

[BU FU] Karas:
jo, wtedy musialbym rozkrecac gownoburze z Twojego konta: ]

sztosz:
Akurat Derek Smart to jest jeden z większych troli i jego "rewelacje" są gówno warte. "Najlepszy" jego numer ostatnio, to podanie w ogóle nieistniejącego adresu do refundu za SC po to żeby móc potem wszędzie pisać, że nie dostał kasy z powrotem pomimo tego co twierdzi CGI. Nie wiem czy sam jest takim debilem, że myślał nikt tego adresu nie sprawdzi, czy po prostu liczy na rzesze idiotów które będą bezkrytycznie czytać te wszystkie jego "rewelacje". I tak jak nie śledzę co się z SC dzieje, tak tego Smarta po prostu nie lubię straszecznie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej