Forum Gry > Inne gry

Scam Citizen

<< < (143/192) > >>

Pynio:
Pozwole się z Tobą znowu nie zgodzić ;)

Zobacz na forum jak duże jest polskie community (chyba mamy słabość go tego typu tytułów, bo zarówno w Eve jak i w Elite jest nas sporo). Nie siedzę z nimi na TS czy nie prowadzę rozmów, ale z pewnością jest mnóstwo ludzi z PL, którzy grają. Na liczbę graczy in game też ostatnio nie narzekałem, odbyłem sporo bitek, popiraciłem. Gonią mnie bardzo często i wyciągają z Warp (specjalny moduł). Pamiętam jak raz mi się skończyło paliwo, a nie miałem modułu do zbierania paliwa ze słońca, wlazłem na forum PL, pogadałem z goścmi, bez problemu byli chętni podlecieć i podzielić się paliwkiem.

Często widuję kolesi, którzy latają parami lub trójkami (wiem, w Eve to brzmi śmiesznie). No ale i tak sukces. Co do reszty się zasadniczo zgodzę ;). Jeśli natomiast gra będzie na rynku dekadę i będą cały czas przy niej pracować to liczę, że będzie to już naprawdę ogromna produkcja. Generalnie pochwalam ten sposób wypuszczania produktu, a nie odwrotny (vide SC). Może się kiedyś zmówimy i spotkamy się in game. Zobaczymy co będzie można porobić i podzielimy się wrażeniami na forum :) Ja jestem "za".

sztosz:
Ja bardzo miło spędziłem przy Elite kilka tygodni. Potem już mi się nie chciało, bo wiało nudą, wróciłem po patchu Powerplay i znów z przyjemnością trochę pograłem, ale już nie gram bo dalej wieje nudą ;)

Mimo tego że wieje nudą, to widzę zmiany i widzę ogromny potencjał i wydaje mi się że Frontier wie czego chce i konsekwentnie to buduje i wprowadza. Dodają coraz więcej klocków. Może nie są one wielkie, ale jak tak dalej będzie szło, to będę miał grę do której co patch będę mógł z przyjemnością wrócić i być może zostawać coraz dłużej.

Na SC też byłem napalony, ale już zdążyłem ochłonąć, bo wygląda na to że nawet jeśli wyjdzie, to wyjdzie niedorobiony bubel. Przypomina mi to trochę develeopement Visty. Robili i robili, dodawali nowe feature'y i wciąż przesuwali datę premiery, ale gdyby nie reset  w 2005 i zaczęcie od nowa na bazie kodu z 2003 i zmiana zasad co do tego co trafia do systemu to by im gówno wyszło. Tak mi to wygląda też z SC, zamiast dopracować porządny core który można by obudować feature'ami to próbują za wiele rzeczy na raz zbudować i wyjdzie zabugowane jedno wielkie G :(

Zgudi:
Dziś o 18 godzinie show na Gamescom. Mają zamiar pokazać nowy content, gameplay i trailery. Prawdopodobnie będzie transmisja live. Więcej szczegółów na oficjalnej stronie.

Przekonamy się, czy pokażą jakiś konkretny postęp czy prezentację pod tytułem "jak to będzie pięknie kiedy już będzie zrobione ale jeszcze nic nie ma"

Zgudi:
Obejrzałem i znów się trochę zawiodłem. Pokazali to wszystko co już było wiele miesięcy temu tylko nieco lepiej dopracowane. Pokazali Star Marine Module na minimapce i Social Module na minimapce. To mało i niestety kiepsko to widzę w przyszłości.

Ja pierdolę, na co poszły te 85 mln dolarów.

sneer:
na imprezy , marketing i fundusz emerytalny

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej