Forum Gry > Inne gry
Scam Citizen
Qlko1:
--- Cytat: Pynio w Lipiec 22, 2015, 13:09:55 ---Mona - nie sądzisz, że to trochę kpina z ludzi:
https://robertsspaceindustries.com/pledge/Combos/The-Completionist-Digital
18,450 $ za pakiet w grze, której nie ma?
--- Koniec cytatu ---
Jeśli to nie jest kpina, to chyba to już się kwalifikuje (fragment opisu ww. paczki):
--- Cytuj ---Please note that this package does not include the Javelin Destroyer, however it unlocks the ability to purchase one through the store.
--- Koniec cytatu ---
Jak wydam 70k zł ??? , to odblokują mi w sklepie opcję kupienia kolejnego statku.
WhiteCat:
--- Cytat: qlko1 w Lipiec 22, 2015, 16:12:14 ---Jak wydam 70k zł ??? , to odblokują mi w sklepie opcję kupienia kolejnego statku.
--- Koniec cytatu ---
A jak dorzucisz jeszcze pare tysięcy i poczekasz to może nawet go wydadzą :D
[BU FU] Karas:
nie jestem pewien czy my rozmawiamy o.... GRZE, grze komuterowej i w dodatku CHUJOWEJ grze komputerowej?. pytam bo granice absurdu dawno zostaly przekroczone, a wszystkich fanboyow mozna posadzic o wodoglowie.
Isengrim:
Też mam wrażenie, że fakt, iż projekt (to ważne słowo) gry komputerowej, pochłonął już tyle kasy, że można by za nią wysłać jakąś sondę badawczą w prawdziwy kosmos, dosyć niedobrze świadczy o naszej cywilizacji.
Mona X - to nie jest bezmyślny hejt. My Ci tak naprawdę dobrze życzymy. Mamy nadzieję, ze nie wrzucasz kolejnych paczek z dolarami do pieca z napisem Star Citizen, a jeśli to jeszcze robisz, to chcemy Cię od tego odwieść. :)
Anthar:
--- Cytat: Pynio w Lipiec 22, 2015, 13:09:55 ---Anthar - zdecydowanie się nie zgodzę :) Wprowadzili spore zmiany względem wydobycia (drony wydobywcze). Wprowadzili fajna mechanikę dotyczącą wykradania cargo z innych statków (drony wyrywające drzwi cargo - super to wygląda), wprowadzili "skrzydła", wprowadzili też ogromną zmianę czyli POWERPLAY czyli 8 frakcji, do których można dołączyć.
--- Koniec cytatu ---
Tez generalnie sie z Toba nie zgodze.
Nie chodzi tutaj o fakt ze wprowadzane zmiany nie sa dobre, czy fajne.
Chodzi bardziej o to, ze Elite jest gra single player , ktora chce pretendowac do miana MMO.
- podstawowy tryb do ktorego ludzie sie loguje to Single play ( szybciej reloguje sie instancje)
- Nie ma wyraznego powodu aby grac multi, malo tego jak juz chcesz sie z kims postrzelac , trzeba pokombinowac aby trafic na ta sama instancje ( !!!WTF!!! )
- nie ma powodu ( a co gorsza mozliwosci ) aby robic cokolwiek z kims innym , Ha! mozna kopac ... i jedyne co z tym mozesz zrobic to w ten czy w inny sposob musisz sprzedac to NPC
- brak mozliwosci skladowania czegokolwiek! Masz to co masz na statku , nie masz mozliwosci skladowania czegokolwiek , malo tego nie mozesz nawet trzymac 3 zestawow roznych gunow ... gdyz do jasnej cholery zrobili gre w ktorej nie ma jakiegokolwiek hangaru na modulki , mineraly , czy cokolwiek innego.
Ogolnie jest to ciekawa gra, jednak przed nia jeszcze dluga droga.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej