Forum Gry > Inne gry
Scam Citizen
Anthar:
Szczerze to pogralbym w SC , mam wkoncu komputer ktory to uciagnie.
Obawiam sie jednak, ze jak bedzie to mozliwe, to obecny komputer bedzie juz stanowczo przestarzaly.
Qlko1:
--- Cytat: Mona X w Lipiec 22, 2015, 12:39:00 ---A ty mu zawtórowałeś przykładem od jakiejś małpki kodowania.
--- Koniec cytatu ---
A ja mu wyłożyłem, dlaczego mimo zebranych 400mln do tej pory udało się zrobić tylko takiego kulawego potworka.
--- Cytat: Mona X w Lipiec 22, 2015, 12:39:00 ---ktoś, kto ma odwagę porwać się z motyką na słońce, ma obecnie małego dołka w "prasie"
--- Koniec cytatu ---
Buahahahaha... nope
Ogólnie straszliwie się unosisz za każdym razem jak ktoś rzuci chociaż słowo krytyki i zwątpienia w temacie SC. Płacą Ci za agresywną agitację czy kupiłeś udziały?
Pynio:
Mona X - tak sądziłem, że stwierdzisz po moim dodaniu w post scriptum. Nie odbieraj tego źle, ja się bardzo cieszę, że kasa płynie szerokim strumieniem pod warunkiem, że będą umieli ją sensownie wykorzystać na SC. Boję się tylko, że jak to padnie, a mam takie obawy, to nikt się nie zastanowi, że tak naprawdę na własne życzenie, a to znowu pociągnie całego kickstartera w dół. Będzie szkoda, bo jak słyszałes może o Pillars Of Ethernity z Obsidian Ent., to jest to najlepsze RPG od lat (produkcja naprawdę wspaniała), właśnie stworzone dzięki crowdfundingowi.
Nie musisz tak mnie atakować :) Cenię Pana Krzysztofa Robertsa, jednak jak początkowo podchodziłem do SC jak Ty (no może bez tak wrogiego nastawienia do zdania innych), tak obecnie wylądowałem po drugiej stronie i jestem ogromnym sceptykiem, za długo to trwa, a wyników w ogóle nie pokazują.
Anthar - zdecydowanie się nie zgodzę :) Wprowadzili spore zmiany względem wydobycia (drony wydobywcze). Wprowadzili fajna mechanikę dotyczącą wykradania cargo z innych statków (drony wyrywające drzwi cargo - super to wygląda), wprowadzili "skrzydła", wprowadzili też ogromną zmianę czyli POWERPLAY czyli 8 frakcji, do których można dołączyć.
https://www.elitedangerous.com/en/powerplay
Generalnie pracują nad tematem.
Mona - nie sądzisz, że to trochę kpina z ludzi:
https://robertsspaceindustries.com/pledge/Combos/The-Completionist-Digital
18,450 $ za pakiet w grze, której nie ma?
Filip Bonn:
Mona się wkurza bo wydał kupę $$$ na HOTAS, LCDeki i fotel z pilota z F16
co się mu dziwicie?
Zgudi:
Wystarczy spekulacji. Co ostatecznie wyprodukują to dowiemy się za 2 lata jak Chris Roberts w poszukiwaniu bezpieczeństwa będzie przekraczał granicę Korei Północnej
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej