Forum Gry > Inne gry

Scam Citizen

<< < (51/192) > >>

Khurghan:

--- Cytat: Zgudi w Wrzesień 18, 2013, 20:21:29 ---Dlaczego łatwo i lekko, dlaczego cukierkowo? :) Raczej patrząc na każdą dużą obietnicę, każdego producenta, każdej gry, każdy może odnieść takie wrażenie. Mam na myśli to, że przy większych obietnicach i założeniach wielu jest sceptyków. Ja jestem bardzo zaciekawiony postępami, ale też wiem, że to różnie bywa.

--- Koniec cytatu ---

Tyle, że za normalnymi producentami stoją akcjonariusze. W tym przypadku jest to zrzutka i poza obietnicami żadnych gwarancji nie ma.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Zgudi w Wrzesień 18, 2013, 01:09:01 ---
Po osiągnięciu 20m$ dodadzą:

"First person combat on select lawless planets. Don’t just battle on space stations and platforms… take the fight to the ground!"

Po osiągnięciu 21m$ dodadzą:

--- Koniec cytatu ---

Po osiągnięciu 30 m$ dodadzą:
Pozdrowienia z willi na Bahamach  ;D

Zgudi:
Najpierw coś specjalnie dla Puszka :)
https://robertsspaceindustries.com/pledge/centurion-sub

I kilka grafik:

ManganMan:
Taak... I jeszcze opcjonalny abonament jak ktoś chce hangar dla wingmena ;):
https://robertsspaceindustries.com/store/149-centurion-plan

VonBeerpuszken:
Nie to że krytykuję... ale na moje oko, jak na dzień dzisiejszy, największy nacisk nałożyli na wymślanie sposobów na  wyciągnięcie kasy od przyszłych graczy  :P
Zgudi, rozumiem że podjarałeś się tą niedoszła gra jak ruski niklowanym rowerem, ale nie wymagaj tego od innych. Bo jak na razie to widzę kilka graficzek hangarów i statków, wciąż nowe sposoby płatności. Owszem, statki ładne, hangary ładne, ale gdzie gameplay? Już niejedna gra pokazała że sama zajebista grafika nie daje żadnej gwarancji na sukces.
Szukam na stronie jakiejkolwiek informacji o tym jak będzie wyglądała sama rozgrywka, a natykam się tylko na cyferki i znaczki dolarów.
Więc nie dziwsię że raczej sceptycznie podchodzę do tego projektu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej