Forum Gry > Inne gry
Scam Citizen
Goomich:
Obawiam się, że wątpię.
Zgudi:
To dobrze. Wolałbym, żeby nie zakańczali zbiórki, strzelając sobie w kolano.
Za dodatkowe 10mln$ można:
a. Rozszerzyć produkcję o nowe featury, światy, statki i rozwiązania.
b. W przypadku nie spełnienia wersji a. dopiąć i ukończyć produkcię przy obecnych założeniach, gdy się okaże, że biznes plan był zbyt optymistyczny. Dodatkowa kasa daje wyjscie bezpieczeństwa. Nie powinno się niczego wielkiego planować, mając budżet "na styk", bo to zwykle nie wychodzi.
SokoleOko:
--- Cytat: Pol Kent w Wrzesień 07, 2013, 16:06:03 ---I po piąte:
Szerokiej drogi SokoleOko w przeciwnym do Star Citizena kierunku. Jeśli gra okaże się godnym następcą Elite/Wing Commanderów to będzie warta uwagi i bez Twojej szanownej osoby.
Bye o/
--- Koniec cytatu ---
Och, pocałuj mnie w d...
20 lat temu zagrywałem się w Wing Commandery, ale świat poszedł naprzód i instacje po prostu śmierdzą. Jeśli ma to być tymczasowe to jeszcze ujdzie, oby nie było to tylko "polskie prowizorki" (czyli takie, które stoją po 50 lat).
Zgudi:
--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 08, 2013, 11:15:12 ---Och, pocałuj mnie w d...
20 lat temu zagrywałem się w Wing Commandery, ale świat poszedł naprzód i instacje po prostu śmierdzą. Jeśli ma to być tymczasowe to jeszcze ujdzie, oby nie było to tylko "polskie prowizorki" (czyli takie, które stoją po 50 lat).
--- Koniec cytatu ---
Sokole. Oni traktują to jako zło koniecze, bo kasa... a chcą miec 1 serwer. Jak masz lepszy pomysł na mniejsze zło, to napisz.
SokoleOko:
--- Cytat: Zgudi w Wrzesień 08, 2013, 11:18:16 ---Sokole. Oni traktują to jako zło koniecze, bo kasa... a chcą miec 1 serwer. Jak masz lepszy pomysł na mniejsze zło, to napisz.
--- Koniec cytatu ---
Eve w roku 2003, mając ułamek tego budżetu, miało jeden serwer. Just saying.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej