Forum Gry > Inne gry
Scam Citizen
Pol Kent:
--- Cytat: Ptysiu w Sierpień 25, 2013, 17:01:45 ---Wiem, że zabrzmi to teraz jak Mount Everest naiwności, ale właśnie czegoś podobnego miałem nadzieję zobaczyć w Inkarnie. Zawsze chciałem móc przejść się wewnątrz statków, którymi latamy w grze.
--- Koniec cytatu ---
No, no. Taka weekendowa wyprawa w głąb tytana, z mostka do maszynowni. W Piątek wieczorem robisz kanapki, termos kawy albo czteropak browca i jazda. ;D W Niedzielę wieczorem jesteś z powrotem o ile nie zabłądzisz po drodze . Ufff...amazing. :D
GlassCutter:
Myślę że te wszystkie animacje wchodzenia do statku, siadania za sterami są w tej grze bardzo potrzebne. To ma być mmo z pvp i w ogóle, prawda? Wyobraźcie sobie 20 osobowy korp pvp gadający na TS'ie i popijający piwo. Nagle oko raportuje wrogi gang 3j home systemu.. "Biegiem do hangaru i wsiadać do statków" :D 10min później, gdy już wszyscy dobiegli do statków, wsiedli do kabiny, wylecieli ze stacji, raportowany gang stoczył bitkę z innym gangiem. Dobrze że incarna nie wypaliła :o
Goomich:
--- Cytat: GlassCutter w Sierpień 25, 2013, 18:10:37 ---10min później, gdy już wszyscy dobiegli do statków,
--- Koniec cytatu ---
Zawsze możesz pojechać buggym. :P
GlassCutter:
--- Cytat: Mona X w Sierpień 25, 2013, 18:21:22 ---Zawsze możesz pojechać buggym. :P
--- Koniec cytatu ---
I stać w korku? :D
Goomich:
No to windą. >:D
Poza tym jakie korki w twoim hangarze?
W szafce kapiana w Eve też masz korki?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej