Forum Gry > Inne gry

Scam Citizen

<< < (30/192) > >>

Goomich:
Do 16 milionów zostało już 70 tysięcy. Jeżeli ktoś się jeszcze nie zdecydował, a chciałby dostać zajebiaszczy pistolet laserowy, to ma mało czasu.

Edit. 68 tysięcy.

Pol Kent:

--- Cytat: Mona X w Sierpień 24, 2013, 11:18:53 ---Do 16 milionów zostało już 70 tysięcy. Jeżeli ktoś się jeszcze nie zdecydował, a chciałby dostać zajebiaszczy pistolet laserowy, to ma mało czasu.

Edit. 68 tysięcy.
--- Koniec cytatu ---
Ten super pistol to jeśli mnie stare oczy nie mylą to Firefly a nie żaden Wing Commander czy inny Citizen   :P

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Pol Kent w Sierpień 24, 2013, 11:28:08 ---Ten super pistol to jeśli mnie stare oczy nie mylą to Firefly a nie żaden Wing Commander czy inny Citizen   :P

--- Koniec cytatu ---
Wypatruję tej gry jak kania dżdżu  ;D To najlepszy serial SF jaki kiedykolwiek oglądałem.
Niepokoi mnie tylko zapowiedź że ma być na Androida i iOSa, a PC jest rozpatrywany...

Goomich:

--- Cytat: Pol Kent w Sierpień 24, 2013, 11:28:08 ---Ten super pistol to jeśli mnie stare oczy nie mylą to Firefly a nie żaden Wing Commander czy inny Citizen   :P

--- Koniec cytatu ---

To najlepszy sposób, żeby pokazać różnicę między pledżowym pistoletem, a takim do kupienia w grze.

Zgudi:
Mógłby ktoś przybliżyć wymagania sprzętowe, które umożliwią płynne granie na b. wysokich detalach? :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej