Forum Gry > Inne gry
Scam Citizen
Goomich:
--- Cytat: Xeovar w Lipiec 03, 2013, 13:52:41 ---To kicha, kupowalem na kicku za 37USD i nie mam tego :(
--- Koniec cytatu ---
Jak na kickstarterze, to musi być. Sprawdzałeś u siebie na koncie, czy w sklepie? Bo oferty w sklepie różnią się zawartością i ceną w zależności od tego, kiedy pierwszy raz się zbackowało (screen jest ze sklepu, bez logowania, z wersji za $40).
Xeovar:
--- Cytat: Mona X w Lipiec 03, 2013, 14:21:06 ---Jak na kickstarterze, to musi być. Sprawdzałeś u siebie na koncie, czy w sklepie? Bo oferty w sklepie różnią się zawartością i ceną w zależności od tego, kiedy pierwszy raz się zbackowało (screen jest ze sklepu, bez logowania, z wersji za $40).
--- Koniec cytatu ---
Sprawdzałem w swoim hangarze, po zalogowaniu i pokazuje mi taką listę jak wkleiłeś minus alpha i beta access. Albo się nie pojawia albo zdupix jakiś, bo na kicku opis był:
DIGITAL SCOUT: A digital copy of the finished game for your PC with your RSI Aurora spaceship ready to fly + 1,000 Galatic Credits + Exclusive access to the Alpha + Beta (digital tier, no physical rewards)
Estimated delivery: Nov 2014
Chyba że w hangarze się te accessy nie pojawiają i po prostu je dostanę jak już uruchomią...
Goomich:
Molestuj support.
Goomich:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NVJIzAvMPQ4[/youtube]
StellarSheep:
Burn in hell Mona!
Do zobaczenia w alphie wszystkim o/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej