Eve Online > NoobGarten
Jakie skille?
kongar:
Witam.
Krótkie pytanie, jakie skille rozwijać od początku aby po tutorialu posiadać otwartą drogę do wszystkich specjalizacji. Po prostu nie chcę na początku robić kompletnie niepotrzebnych skilli.
Pozdrawiam i dziękuje za wyrozumiałość
Konrad
Skeer:
Zadajesz dość trudne pytanie. Nie ma skilli, które spełniają warunek podany przez Ciebie. Wszystko zależy, CO masz zamiar robić w grze i jaką rasą zaczynasz latanie. Wtedy można tworzyć startowy build i go rozwijać.
Przydatny będzie program EveMon. Tam musisz wgrać API swojego konta (do ściągnięcia ze strony www.eve-online.com/api) i masz dostęp do planowania rozwoju postaci + porządną bazę danych.
I jedna moja uwaga - nie oczekuj, że po 2-3 miesiącach zrobisz postęp postaci w jakimś kierunku na tyle, żebyś mógł powiedzieć "no dobra, to tę rzecz mój char robi wyśmienicie, można teraz skillować coś innego". No chyba, że mówimy o skillowaniu stawiania cyna ;)
kongar:
Może inaczej. Czy jest jakiś początkowy "wzór" skillowania? Taki na te pierwsze 3-4 tygodnie, może nawet na pierwsze 1-2 tygodnie.
Lt Rook:
baw się, skilluj to co danej w chwili Ci potrzebne, poznawaj grę, aby wiedzieć co chcesz dalej robić, przez 1-2 tygodnie nie narobisz sobie wielkiego bałaganu w skillach.
SokoleOko:
Generalnie, nie da się niczego zepsuć.
Przykładowo ja zajmuję się PvP, ale jednak mam 800k SP w trade. Oczywiście, że są to "zmarnowane SP", ale z perspektywy 70 mil SP to raptem 1%. Nie spędza mi to snu z powiek.
Jedna rzecz - nie dotykaj remapu atrybutów dopóki nie będziesz dokładnie wiedział czego potrzebujesz.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej