Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czwarta Wielka Wojna o Esoterie

<< < (4/259) > >>

Skeer:

--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 27, 2012, 08:33:45 ---Period już dawno zaorane przecież.

--- Koniec cytatu ---

Posiłkowałem się Dotlanem, na nim Paragon było dalej ROL.

CATfrcomCheshire:
Zdjeli ROLkom wlasciwie wszystkie duze posy, w glownych systemach stoja sbu

CATfrcomCheshire:
Wlasnie stoimy na tytanie, mamy flote 150 osob. Przeciwnik: PL + TEST230 osoby, TRIBAL BAND 60, INIT 60, RAIDEN 40.

Bedzie bitka?

hidden Q:
o lol :D

gdzieś kiedyś, całkiem niedawno słyszałem plotę o tym że ktoś zapłacił odpowiednim ludziom by podjeli odpowiednie kroki aby wybić coven. Transakcja zawarta na 40b widzę okazała się prawdziwa :D zarówno termin operacji sie zgadza jak i nazwa agressora.

Osobiście uważam to ze ciekawe

Już wcześniej wielu ludzi miało głeboką awersje do c0ven. Mowa o polakach  oczywiście. Zupełnie niedawno nawet niektóre polskie grupy prowadziły działania ofensywne na terenie coven... Ale żeby zapłacić 40b z czystej zawiści do rodaków to mnie powala po prostu :D

Good luck chłopaki pakujcie graty i na zimę do stain. Tak czy owak nikomu nie będzie się chciało utrzymywać eso zbyt długo wiec jak zaoraja to się wyniosą i odbijecie teren.

p.s
Może ustawcie jakaś bitkę na niedziele to polecimy do was eventowa flota :D

Pol Kent:

--- Cytat: hidden Q w Wrzesień 27, 2012, 20:07:54 ---gdzieś kiedyś, całkiem niedawno słyszałem plotę o tym że ktoś zapłacił odpowiednim ludziom by podjeli odpowiednie kroki aby wybić coven. Transakcja zawarta na 40b widzę okazała się prawdziwa :D zarówno termin operacji sie zgadza jak i nazwa agressora.

--- Koniec cytatu ---
Czyżbyś chciał powiedzieć, że grupa ziomków zrobiła ściepę żeby skopać dup***o C0venowi ?
Może Inver Brass bo C0ven za dużo chciał za wynajem?   ;D ;D ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej