Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czwarta Wielka Wojna o Esoterie

<< < (240/259) > >>

Skeer:
Ja latałem superami, nawet 3 naraz. Jedno z najnudniejszych pvp w grze - i to nawet nie w blobie supersów...

Gapiszon:
W poniedziałkowy wieczór kolejna runda w T-8 (jeden z lepszych generatorów walk w ostatnich miesiącach).

Pomimo bloba C0venu (killboard pokazuje o całe 4 statki więcej po stronie naszych przeciwników więc to już niewątpliwie blob  ;) )
runda wygrana przez Raiden.

Swoją drogą, jeżeli znów nie dałem rady i obsługa KB mnie przerosła, bardzo proszę o korektę.

http://eve-kill.net/?a=kill_related&adjacent&kll_id=15818413

Xeovar:

--- Cytat: Azaqui w Styczeń 08, 2013, 12:35:36 ---W poniedziałkowy wieczór kolejna runda w T-8 (jeden z lepszych generatorów walk w ostatnich miesiącach).

Pomimo bloba C0venu (killboard pokazuje o całe 4 statki więcej po stronie naszych przeciwników więc to już niewątpliwie blob  ;) )
runda wygrana przez Raiden.

Swoją drogą, jeżeli znów nie dałem rady i obsługa KB mnie przerosła, bardzo proszę o korektę.

http://eve-kill.net/?a=kill_related&adjacent&kll_id=15818413

--- Koniec cytatu ---

Bitka faktycznie była między RDN i C0ven + friends, dość podobne liczby, nasz plan z Nagami tym razem się nie udał dzięki dobremu probowaniu RDN i dropieniu nam na głowę zelówek praktycznie od razu po dowarpieniu na grid. Ładnie nam wklepaliście.
Jako że szybko spadliśmy nie było okazji postrzelać się z waszymi dodatkowymi 100 osobami wsparcia, a zobaczywszy je na lokalu odpuściliśmy sobie...

Local przed wskokiem RDN do T-8 - 130 (w tym dwóch scoutów HBC). Po wskoczeniu RDN około 280 (w tym carriery do repienia posa), po 20 minutach (mniej więcej jak wjebaliśmy nagi) 388. Następnym razem przylećcie sami, to może i druga runda będzie....

Nitefish:
Legendarny "bloob Covenu"... o lol, ciekawe czy na północy słyszeli o tym strasznym, niszczycielskim czymś ;)

--- Cytat: Xeovar w Styczeń 08, 2013, 13:57:51 ---...Następnym razem przylećcie sami, to może i druga runda będzie....

--- Koniec cytatu ---

Przecież pety nie latają same ;)

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Nitefish w Styczeń 08, 2013, 15:19:34 ---Legendarny "bloob Covenu"... o lol, ciekawe czy na północy słyszeli o tym strasznym, niszczycielskim czymś ;)

--- Koniec cytatu ---
A myślisz na kim sie wzorowali i uczyli?  :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej