Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czwarta Wielka Wojna o Esoterie

<< < (225/259) > >>

Goomich:

--- Cytat: Herezja w Grudzień 28, 2012, 16:41:22 ---Myślę, że sam znasz odpowiedz na to pytanie.

--- Koniec cytatu ---

No wlasnie, do tej pory wydawalo mi si, ze wystarczy 1.

tianan:

--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 26, 2012, 15:14:49 ---Jak Ci chciało wykopać tego posta to powinieneś umieć też znaleźć (parę postów dalej) wytłumaczenie, że dużej liczby killi nie da się zrobić na raciarzach, bo ich liczy się na sztuki, a w walcząc z gangiem zabijasz hurtem po kilkudziesięciu.

W blobfestach zrobiłem ok. 3000 killi. Reszta to skirmish PvP.

--- Koniec cytatu ---
nie musialem kopac widzialem cie osobiscie w akcji :P

SokoleOko:

--- Cytat: tianan w Grudzień 29, 2012, 13:31:42 ---nie musialem kopac widzialem cie osobiscie w akcji :P

--- Koniec cytatu ---

Nie ma Cię na moim kb... co więc takiego widziałeś, panie "nie chciało mi się podać API"?

tianan:
wiesz moje alty nie warpuja na stacje jak neut siedzi w systemie a zasadniczo skirmisch byl tak i ze puk ina stacje wracaly indyki i nadgryzione raciarki bylo pvp a potem przyleciala polowa ally na wypadek jakby ktos wydokowal sie bic:P

CATfrcomCheshire:
AAA w trybie full failcascade. BUSA, ich najlepszy korp poszedl do Pandemikow, z czego wynikla powazna drama. Przed chwila AAA opuscil kolejny korp, co prawda jakosciowo najgorszy zaraz po LFN, ale za to jeden z najliczniejszych http://evemaps.dotlan.net/ticker/951418

OMG OMG czy coven przezyje AAA? oO

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej