Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czwarta Wielka Wojna o Esoterie

<< < (221/259) > >>

Skeer:
Ja tam wietrzę szansę na kille superów w CJF :D

WhiteCat:

--- Cytat: Ptysiu w Grudzień 23, 2012, 00:46:41 ---Nie wiem skąd im się ubzdurała ta kampania na Stain.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Ptysiu w Grudzień 23, 2012, 00:46:41 ---moony

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie
Tribale po prostu nie mieszczą się u siebie z chęcią kopania z moonów (z czego już była parę razy drama) i ubzdurali sobie, że przejmą te w Stain. Tak jak pisali corpy mają sobie latać, szukać i wybierać moon'y (zauważalne są pojedyncze chary siedzące parę godz. w systemach). Zabawne, bo nie wiem jak oni sobie wyobrażają ich utrzymanie, zabronią nam do nich strzelać, a my się będziemy bać?

Theronth:

--- Cytat: WhiteCat w Grudzień 23, 2012, 01:44:21 ---Dokładnie
Tribale po prostu nie mieszczą się u siebie z chęcią kopania z moonów (z czego już była parę razy drama) i ubzdurali sobie, że przejmą te w Stain. Tak jak pisali corpy mają sobie latać, szukać i wybierać moon'y (zauważalne są pojedyncze chary siedzące parę godz. w systemach). Zabawne, bo nie wiem jak oni sobie wyobrażają ich utrzymanie, zabronią nam do nich strzelać, a my się będziemy bać?

--- Koniec cytatu ---
Może myślą,  że w Stain uda im się to co nie wypaliło w Lowsecu... Marne szanse.

Skeer:
Kolejna odsłona bitki o posa w T-8. Loki + Naga + Bomber Fleet tym razem nie mogły przełamać spidertanka 20-kilku carrierów Raiden. Spadła tylko chimera, prawie nidho (70% hulla zostało). W końcu Raiden zdecydował welpnąć do PL i potem posmackować, jak to blobujemy 3-1 i jakie to z nas tchórze niemyte, że ze 100 carrierami nie chcemy walczyć.

http://kb.raidenalliance.net/?a=kill_related&kll_id=91683

tianan:

--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 12, 2012, 21:07:06 ---Sam strzelasz sobie gola do bramki wklejając killmaile, gdzie w 20 chłopa (ale tylko 3 z Twojego ally z jajami i to w lol-shipach) gankuje pojedynczych gości. W sumie jedyne co można zapisać na plus to fakt, że działo się to na drugim końcu mapy w stosunku do Waszego domu - czyżby WH się trafił? ;)

Twój alians ma 2500 killi przez ostatnie 7 miesięcy (http://eve.battleclinic.com/killboard/combat_record.php?type=alliance&name=High+Rollers).

Ja w tym czasie mam ponad 1000 :)

--- Koniec cytatu ---
zrobionych na  raciarzach z rent aliansow?:P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej