Forum Gry > Inne gry

Hawken

(1/4) > >>

Skaza:

Nareszcie dostałem zaproszenie do Hawken...

Zgłoszenia do Alpha i Bety należy zgłaszać tutaj : http://www.playhawken.com/home/

Muszę powiedzieć, że MechWarrior i Hawken to zupełnie dwa różne światy. W tym pierwszym położono większy nacisk na symulację ogromnej maszyny oraz jej podsystemów. To również więcej taktyki i planowania konfiguracji własnego mecha. To także bardzo dobry silnik CryEngine3.

Natomiast Hawken to zdecydowanie bardziej dynamiczny i zręcznościowy model gry. Możliwości konfiguracji własnej maszyny również są skromniejsze, ale już teraz dodano opcję malowania i wyboru wyglądu poszczególnych elementów mecha. To także znacznie bardziej rozbudowany system "umiejętności", w porównaniu do MechWarrior.

Jeśli chodzi o samą rozgrywkę, to jest równie wciagająca. Lekkie maszynki są szalenie zwrotne i delikatne, natomiast ciężkie molochy pilotuje się zupełnie inaczej. Dodano możliwość naprawy bezpośrednio na polu walki, z początku pomyślałem - przegięcie. Ale okazuje się, że choć to przydatna opcja, to jednak nie tak łatwo z niej skorzystać.

Obecnie dostępne są dwa tryby : Deathmatch oraz Team Deathmatch. Ikonka z trybem Assault jest nieaktywna, a właściwie otwiera formularz zbierania opinii. Natomiast jeśli chodzi o grafikę, Hawken prezentuje się świetnie.

Moim zdaniem, tytuł wart uwagi.

Yavax Zavro:
Zapowiada się miodnie. Ciekawy jestem, która gra bardziej przypadnie mi do gustu.

[VIDE] Herezja:
Zapisałem się.

Starakopara:
ja również się zapisałem, ale coś nie widzę na stronie mozliwości pobrania klienta bety

[VIDE] Herezja:
Zenek czytaj ze zrozumieniem stronkę. Wyraźnie w górnym lewym rogu widać za ile gra wystartuje (niespełna 76 dni) czyli troszkę ponad 2 miesiące (jakoś tak początek grudnia by to było chyba).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej