Eve Online > Faction Night

Gallente Faction Night

<< < (19/32) > >>

Teretalu:

--- Cytuj ---Jak prosiłem o pomoc topic milczał, jak wtopiłem flotę to teraz huczy!

--- Koniec cytatu ---

Wydaje Ci się

Kharim:

community żyje :)
Hidden- zajedobry Battle Report, tak było- I was there.

hidden Q:

--- Cytat: SokoleOko w Październik 01, 2012, 23:08:03 ---Hmm... tytka pewnie nie dostaniesz. Ale - pomijając ideę faction nightu - jeśli zaproponujesz konkretny setup z konkretnymi fitami, to na przykład zobaczysz we flocie... mnie.

O ile polatamy po 0.0, bo potrzebuję cywilizowanego SS-a :)

--- Koniec cytatu ---

Da się to zrobić, ale z waszą/twoją pomocą. Nastawiając flotę bardziej na "PRO" odstąpimy od konwencji luźnego roamu, ale efekt może być bardziej zadowalający. Takie podejście wymaga wg mnie zaangażowania się własnie takich osób, które poświęca trochę czasu na przedyskutowanie tego na tsie oraz pomocy przy prowadzeniu floty. Zapraszam do współpracy :)

--- Cytat: Kharim w Październik 02, 2012, 00:14:33 ---
Hidden- zajedobry Battle Report, tak było- I was there.

--- Koniec cytatu ---

dzięki :)

[VIDE] Herezja:
Osobiście także za sobą z Hidenem nie przepadamy ale raport jest na prawdę ciekawy. Winszuję udanego eventu i byle tak dalej.

kamel:
Teletrolem się nie przejmujcie Panowie , on tylko troluje kilka razy nawet sam siebie strollował i skapnął się dopiero po jakimś czasie jak się wszyscy już z niego śmiali ;)

Hidden odnosnie powrotu to sam nie wiem , jakoś brak chęci im dłużej nie gram tym mniej mi się chce wracać :) może jak przyjdą ciemne i chłodne zimowe dni to się skuszę na razie jakoś szkoda mi czasu :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej