Eve Online > Faction Night

Gallente Faction Night

<< < (18/32) > >>

GlassCutter:

--- Cytat: littleozzik w Październik 01, 2012, 20:11:40 ---Panie 0utbreak.... Daj pan sobie już spokój bo (...)

--- Koniec cytatu ---
Co wy z tym Ołtbrejkiem? Skrytykowałem dobór statków (to mnie przekonało żeby nie lecieć) i ich użycie. Do Hiddena nic nie mam jeśli to wywołało taką furię, na amarach mi się podobało (to ja kręciłem filmik który pokazywaliście kilkanaście postów wcześniej). Rzucili się na mnie jak stado podwórkowych kundli.

Zorrn:
+1 dla hiddena za organizacje i fun, z pewnością nie był to stracony czas.

mam nadzieje że Hiddenowi psycha nie klęknie i  nie będzie obawiał się następnego FN. :)

o7

DrackUll:

--- Cytat: GlassCutter w Październik 01, 2012, 20:36:14 ---...Rzucili się na mnie jak stado podwórkowych kundli.

--- Koniec cytatu ---

Pokazujesz klasę facet  :(

--- Cytat: Tom Aran w Październik 01, 2012, 20:40:53 ---
mam nadzieje że Hiddenowi psycha nie klęknie i  nie będzie obawiał się następnego FN. :)

o7

--- Koniec cytatu ---

możesz się tego nie obawiać ;)

hidden Q:

--- Cytat: GlassCutter w Październik 01, 2012, 20:36:14 ---Co wy z tym Ołtbrejkiem? Skrytykowałem dobór statków (to mnie przekonało żeby nie lecieć) i ich użycie. Do Hiddena nic nie mam jeśli to wywołało taką furię, na amarach mi się podobało (to ja kręciłem filmik który pokazywaliście kilkanaście postów wcześniej). Rzucili się na mnie jak stado podwórkowych kundli.

--- Koniec cytatu ---

ej no ale jaki dobór statków? każdy leciał czym chce... co ja mam napisać, że żądam tytana konkretny setup i co jeszcze? i ludzie mi to dadzą na event ? hahahaha

Ucinam ta gadkę takim podsumowaniem.

Jak prosiłem o pomoc topic milczał, jak wtopiłem flotę to teraz huczy!

SokoleOko:

--- Cytat: hidden Q w Październik 01, 2012, 23:02:13 ---co ja mam napisać, że żądam tytana konkretny setup i co jeszcze? i ludzie mi to dadzą na event ? hahahaha

--- Koniec cytatu ---

Hmm... tytka pewnie nie dostaniesz. Ale - pomijając ideę faction nightu - jeśli zaproponujesz konkretny setup z konkretnymi fitami, to na przykład zobaczysz we flocie... mnie.

O ile polatamy po 0.0, bo potrzebuję cywilizowanego SS-a :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej