Eve Online > Faction Night
Gallente Faction Night
GlassCutter:
--- Cytat: Trolok w Październik 01, 2012, 18:58:30 ---Ty tylko rzuciłeś pomysł ziom, Hiden organizuje i prowadzi do końca. Nie wiem czy każdy wie ale przez większość bitki stał na gridzie w podzie z hi grade slejwami i akemonem w bani i kalował targety. To jest dopiero heroizm i poświęcenie ;D
--- Koniec cytatu ---
W bani w low, nono. Nie pij już, twoja bania ma dość :)
DrackUll:
--- Cytat: GlassCutter w Październik 01, 2012, 19:42:32 ---W bani w low, nono. Nie pij już, twoja bania ma dość :)
--- Koniec cytatu ---
:)
pomyśl zanim napiszesz...
SokoleOko:
W kwestii "gallentyjskich optimali" - rozumiem, że był anchor na target callerze?
hidden Q:
--- Cytat: SokoleOko w Październik 01, 2012, 19:47:45 ---W kwestii "gallentyjskich optimali" - rozumiem, że był anchor na target callerze?
--- Koniec cytatu ---
Niby był, ale to osobna kwesta ze musiałem na siłę wyznaczać target callerów i anchorów bo mimo wielu próśb na tydzień przed eventem nikt nie chciał pomóc. zreszta callerzy spadli bardzo szybko. Chętnie obejrzę filmik aby przeanalizować co się stało. Mnie przez pierwsza minute nie było na gridze, ktoś tam callował, ale podobno mieliśmy bhallgorna na 6 km a na primary poszedł cel 20+ km. Nie wiem czy to prawda po filmiku wysnuję konkretne wnioski.
littleozzik:
--- Cytat: Trolok w Październik 01, 2012, 19:44:50 ---:)
pomyśl zanim napiszesz...
--- Koniec cytatu ---
Lol ;D Mocne.
Panie 0utbreak.... Daj pan sobie już spokój bo od pewnego czasu to jesteście bardziej niesławni niż sławni... Więc nie krytykujcie na siłę bo za słabe macie papiery.
Brawo dla Hiddena wichrzyciela ;) za organizację. Jeżeli na następnym FN będzie taka frekwencja to znaczy że się obecny FN podobał i tyle w temacie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej