Eve Online > Faction Night
Gallente Faction Night
Teretalu:
Jeżeli celem takiego eventu jest zebranie jak największej ilości drogich shipów i wjebania ich na pierwszym gejcie to gf
BTW jaka zdrada? tak tak to najlepsza wymówka, sam kiedyś szpiegowałem BUFU, żebyśmy mogli zabić im 3 dreje, OP success \o/
hidden Q:
--- Cytat: Teretalu w Październik 01, 2012, 00:04:30 ---Jeżeli celem takiego eventu jest zebranie jak największej ilości drogich shipów i wjebania ich na pierwszym gejcie to gf
BTW jaka zdrada? tak tak to najlepsza wymówka, sam kiedyś szpiegowałem BUFU, żebyśmy mogli zabić im 3 dreje, OP success \o/
--- Koniec cytatu ---
Tobie za tak głupi komentarz należy sie nagroda... :) byłeś z nami? nie? to po co komentujesz? a jak byleś to widziałeś co się działo. Jeśli uważasz, że wysilam się tylko po to by wdupić gdy ty w miedzy czasie nie robisz nic to SSIJ pęto tym outbrejkom... jo
Jeśli ktoś uważa ze eventowa flota w liczbie 70 osób nie grających ze sobą na co dzień jest PRO i z palcem w dupie pokona ekipy takie jak spotkaliśmy to no comment... może było by lepiej gdyby takie mądre głowy, które teraz komentują poleciały z nami... lub zaangażowały się w prowadzenie floty.
Batlle raport pojawi sie niebawem. Teraz parę słów na szybko. Nie prosiłem ludzi o Vindykatory i lotniska. Fakt, że tak owe pojawiły sie w ogromnej liczbie jest powodem do dumy dla mnie jako organizatora. Pokazuje też jak bardzo ludzie pragną takich eventów. Jedynym żalem jest fakt chaotycznego działania naszej floty co poniekąd wynika z specyfikacji tej rasy (short optimal range). Oczywiście mogło być lepiej... zawsze może być, ale my nie lecimy wygrać EVE, lecimy sie dobrze bawić. Jak ktoś źle się bawił to następnym razem nie przyleci... proste.
Jestem niezmierne wdzięczny ludziom za przybycie na event. Wielkie dzięki! Pokazaliście klasę! Jesteście super i oby tak dalej!
Draggston:
--- Cytat: FN w Wrzesień 30, 2012, 23:42:10 ---btw szykujcie machy (1400) na next event :P
--- Koniec cytatu ---
propnuje raczej tornada 1400mm :P tańsze, alfa nieco mniejsza, no i zawsze można sobie takich kilka zwieźc do systemu gdzie będziemy się prosili o wpiedol, i po stracie jednego wsiąść w kolejnego :P
P.S. Dzieki Robek ;) i didnt want that vindi anyway :P
http://uprising.psobanski.info/kb/?a=kill_detail&kll_id=2381
FITTIpalti:
Jak chcesz taniej idź do Tesco albo Żabki :)
Nie po to się ludzie umawiają przez trzy miesiące żeby polecieć w trasherach.
To jest event, okazja żeby sobie wsiąść w coś fajnego nie tylko na sisi ale i w prawdziwej EVE i postrzelać albo pospadać w miłym towarzystwie ze świadomością że prawdopodobnie potem na Centrali będzie kwas 8)
KernHallerson:
Fajna imprezka. Był rape, ale warto było uczestniczyć.
W sumie dla mnie to taka pierwsza duża bitka, ten huk odpalanych cyn i wskakujące dredy i lotniska ... niesamowite wrażenie.
O dziwo przeżyłem ... ale Megasa to sprzedaję lub tnę na żyletki. Ciągły problem z optimalem :(
Teraz jeszcze do kolekcji muszę zaliczyć Mattarski FN. Do zobaczyska w grudniu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej