Eve Online > Faction Night

Gallente Faction Night

<< < (31/32) > >>

Doom:
Na killach by go nie było. Nic by mu nie udowodniono.
Taka tradycja GN'ów i podobnych imprez że jak się podczas lotu trafi na swoich niebieskich to albo sie napiernicza licząc się z konsekwencjami ewentualnymi, albo do tego konkretnego celu sie nie strzela i nikt nie robi problemów z tego powodu. Ale to dotyczy kadłubów które mają robić kuku napotkanym ludziom a nie gości którzy lecą w logistyku

Teretalu:

--- Cytat: Doom w Październik 19, 2012, 14:59:55 ---Na killach by go nie było. Nic by mu nie udowodniono.
Taka tradycja GN'ów i podobnych imprez że jak się podczas lotu trafi na swoich niebieskich to albo sie napiernicza licząc się z konsekwencjami ewentualnymi, albo do tego konkretnego celu sie nie strzela i nikt nie robi problemów z tego powodu. Ale to dotyczy kadłubów które mają robić kuku napotkanym ludziom a nie gości którzy lecą w logistyku

--- Koniec cytatu ---

Dlatego"ZERO POLITICS" & "NAP COUNTER: 0" Rox

Banza:
Teoria. W praktyce mogli by go z korpa wywalić . Pozatym można to trochę odwrócić i przedstawić w ten sposób : zaprasza sie gościa do floty  a potem się leci lać mu kolegów. Przecież od początku było wiadome że a) flota leci do nisuwa b ) korp Robka ma tam swoją baze.  Nie żebym go jakoś zawzięcie chciał bronić poprostu stwierdzam fakt
Druga sprawą jest to że w dzisiejszej eve mało która flota wylatuje bez szpiega na pokładzie. Wczoraj Robek jutro ktoś inny. ''Obrażanie sie'' za to jest poprostu dziecinne , to tak jak by brać udział w turnieju np. Taekwondo w którym jest dozwolone kopanie sie po jajach po czym oburzać się  właśnie za obrywanie po klejnotach.

PS +1 za flotke.

Chupacabra:

--- Cytat: hidden Q w Październik 19, 2012, 14:04:16 ---przecież on leciał logistykiem !!!

--- Koniec cytatu ---

Kurde to dlatego nie spadali, Robek pompował primary :)

Robek wisisz mi Megasa, z Hidenem na spółkę :) wstrętni krętacze :)

Kurde mogliśmy latać tym złomem do usranej śmierci, ale Hidden i Robek nas sprzedali :) lol

a tak na poważnie to była Targowica, bo ja byłem pewien że to była ustawka, kurde tak to jest ja się gada na TS potem człowiek nie wie w czym bierze udział :)

Punct:

--- Cytat: Banza w Październik 19, 2012, 15:29:30 ---Teoria. W praktyce mogli by go z korpa wywalić . Pozatym można to trochę odwrócić i przedstawić w ten sposób : zaprasza sie gościa do floty  a potem się leci lać mu kolegów. Przecież od początku było wiadome że a) flota leci do nisuwa b ) korp Robka ma tam swoją baze.  Nie żebym go jakoś zawzięcie chciał bronić poprostu stwierdzam fakt
Druga sprawą jest to że w dzisiejszej eve mało która flota wylatuje bez szpiega na pokładzie. Wczoraj Robek jutro ktoś inny. ''Obrażanie sie'' za to jest poprostu dziecinne , to tak jak by brać udział w turnieju np. Taekwondo w którym jest dozwolone kopanie sie po jajach po czym oburzać się  właśnie za obrywanie po klejnotach.
PS +1 za flotke.

--- Koniec cytatu ---

a kto tu się obraża, ja tu zwracam uwagę na niszczenie, bądź nie zrozumienie przez niego idei imprez tego typu na których różni polacy,+- latają pod jedną banderą w tym właśnie dniu, olewając swoje standy politykę itd. Dlatego określenie go mianem volksdeutscha jest tu bardzo na miejscu, ale raczej nie ma co ciągnąć tej dyskusji, zresztą już moderator zaczyna zwyczajnie kasować posty .\o/. masakra.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej