Eve Online > NoobGarten

Kupno postaci...

<< < (4/5) > >>

Vid:
Wręcz przeciwnie. Jest to dodatkowo opłacane, całkowicie czyste konto VIP z bardzo dobrymi statami. Myślę wręcz że przyszły właściciel przynajmniej ze strony statów może jedynie pogorszyć to co jest tam teraz.  ;) Żal sprzedawać, ale jeszcze większy żal żeby konto umarło śmiercią naturalną.

Doom:

--- Cytuj ---Przepisy przepisami. Tutaj jest wszystko jasne. Nie ukrywam że "legalnie" nie mogę sprzedać swojego konta na którym gram prawie 3 lata, ale będę jednak chciał to zrobić skoro mam okazje bez wysiłku odzyskać te 1000$ za poświęcony czas. Tym bardziej że tam nie mam już nic do stracenia...
--- Koniec cytatu ---
Evil Admin mode on
Może tak wróćmy do dyskusji na temat sensowności zakupu postaci, co w eve jest legalne i nie bawmy sie w kruczki prawne, które z punktu widzenia EULA tej innej gry są nielegalne,  podobnie jak nie legalne są z widzenia punktu lokalnej administracji tego forum. Przy okazji abyś nie musiał pytać - uważaj na allegro / ebay i oferty które są atrakcyjne cenowo, na 99% każda z nich to nie legalna sprzedaż tylko rmt
Evil Admin mode off

Wracając do tematu, osobiście zgadzam się z tymi przedmówcami którzy sugerują inwestować w maina od zera. Pograsz obaczysz co jak, potem możesz kupić wiaderko GTC, przerobić na plexy, spylić je in game i za iski stamtąd kupić alta który by miał odpowiednie skile na to do czego go będziesz używać
Polecam też Unseen Academy do odwiedzenia w pierwszej kolejności, gdzie "trochę" o grze się dowiesz (takie duże  troche)

Vid:
Dzięki za rekomendację akademii. Właśnie się tam rejestruje.
Odnośnie portali aukcyjnych to widzę że można tam tanio kupić plexy.
Większość sprzedających ma same pozytywne komentarze.
Czy również ich nie należy tam kupować?

SokoleOko:
Jedyne co wolno kupić to "Game Time Code", najlepiej u oficjalnych dealerów CCP - np. ShatteredCrystal.

Nie wolno kupować żadnych itemów ingame a takim jest właśnie PLEX.

Doom:

--- Cytat: Vid w Wrzesień 14, 2012, 20:56:45 ---Dzięki za rekomendację akademii. Właśnie się tam rejestruje.
Odnośnie portali aukcyjnych to widzę że można tam tanio kupić plexy.
Większość sprzedających ma same pozytywne komentarze.
Czy również ich nie należy tam kupować?

--- Koniec cytatu ---
Legalne na allegro są tylko te oferty w których mowa jest o tym że dostaniesz do ręki kod (sms / skan na mail / sama zdrapka z kode fizycznie itp), każda inna aukcja to lepiej lub gorzej maskowane real trade money czyli łamanie eula

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej