Eve Online > NoobGarten
Kupno postaci...
Jan Morgenstern:
Da sie kupic legalnie konto za normlane pieniadze. Zakladasz normalne konto, kupujesz PLEXy od CCP czy jakiegos legalnego dystrybutora PLEXow (czesto bardziej oplacalne niz od samego CCP) po czym sprzedajesz PLEXy w grze i masz ISKi czyli walute uzywana w grze. Wczesniej jednak radzilbym sprawdzic po ile sprzedawane sa chary, ktore moglyby Cie zainteresowac. Niedawno sam korzystalem z takiej opcji kupujac dodatkowego alta ccapitalowo/blackopowego + z pozytywnym security statusem do wardecow w highsecu i udalo mi sie znalezc taka postac na Bazaarze w dodatku za przyzwoita cene.
Co do zaczynania od zera - wedlug mnie nie ma roznicy czy robisz to postacia z 50k SPkow czy 50mil SPkow, bo i tak wszystko bedzie nowe, tyle,ze postac z wieksza iloscia skill pointow otwiera przed Toba wiecej mozliwosci i musisz szybciej przyswajac wiedze, aby w miare sensownie ta postac wykorzystac.
Proponowalbym wiec, zebys jak najwiecej dowiedzial sie o EVE, byc moze stworzyl trialowa postac, bo w razie czego na te konto po przeksztalceniu w pelne konto bedziesz mogl kupic nowego chara. Pograj kilka dni/tygodni. Porozmawiaj ingame z ludzmi, ktorzy o EVE troche wiedza i nie sa bitterwetami/trollami. Albo sa umiarkowanymi trollami :D Przegladaj EVE Bazaar aby zorientowac sie jaka cene mialby char odpowiadajacy Twoim potrzebom. W dodatku w trakcie triala dowiesz sie, czy EVE Ci odpowiada czy nie.
Zsur1aM:
Konto =/= postac.
Legalnie konta zakupic nie mozna.
Jan Morgenstern:
Moj blad, oczywiscie chodzi o postac nie o kupno konta. Choc w sumie to czepiajac sie szczegolow konto da sie kupic legalnie bo przeciez kupujemy je na poczatku od CCP ;p
Vid:
Przepisy przepisami. Tutaj jest wszystko jasne. Nie ukrywam że "legalnie" nie mogę sprzedać swojego konta na którym gram prawie 3 lata, ale będę jednak chciał to zrobić skoro mam okazje bez wysiłku odzyskać te 1000$ za poświęcony czas. Tym bardziej że tam nie mam już nic do stracenia...
Skeer:
--- Cytat: Jan Morgenstern w Wrzesień 14, 2012, 17:29:01 ---Moj blad, oczywiscie chodzi o postac nie o kupno konta. Choc w sumie to czepiajac sie szczegolow konto da sie kupic legalnie bo przeciez kupujemy je na poczatku od CCP ;p
--- Koniec cytatu ---
Też nie do końca. Kupujesz prawo do korzystania z konta, jego właścicielem jest nadal CCP.
--- Cytat: Vid w Wrzesień 14, 2012, 17:52:19 ---Przepisy przepisami. Tutaj jest wszystko jasne. Nie ukrywam że "legalnie" nie mogę sprzedać swojego konta na którym gram prawie 3 lata, ale będę jednak chciał to zrobić skoro mam okazje bez wysiłku odzyskać te 1000$ za poświęcony czas. Tym bardziej że tam nie mam już nic do stracenia...
--- Koniec cytatu ---
Czyli, że char w Twojej grze jest takim lokalnym Krallem Amarrem (gościem, który na skutek swoich posunięć jest już kompletnie spalony w Eve)? ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej