Eve Online > Dyskusje ogólne
Vile Rat zginął w Libii
Colonel:
czy mi sie wydaje czy o Vile pisza wiecej w necie niz o ambasadorze ?
btw... to co cytuje tam wielki goon, odkrywa zaniedbania w ochronie placowki...
ktos za to beknie i bynajmniej nie beda to debile w kieckach...
RIP Vile Rat.
HammerSnake:
W sumie ciężko mówić o jakimś zaniedbaniu, bo patrząc na te newsy podlinkowane tutaj to tak naprawdę nie wiadomo co się stało. Raz, że atak rakietowy na konsulat i ludzie zginęli, raz że konsulat został ostrzelany i ewakuowali ambasadora, który był z wizytą i samochód oberwał z granatnika- w takim wypadku co robił w jednym samochodzie "it guy" z ambasadorem i ochroną. No i chyba według standardów us jest duża różnica między konsulatem, a ambasadą więc pewnie ochrona jako taka była w dużej mierze z okazji wizyty ambasadora- tak sobie spekuluje 8).
Bardziej mnie w sumie ciekawi czy zniknięcie tego kolesia z gry spowodowało jakieś duże zmiany w evce poza minutą ciszy? Z tego co tu się naczytałem to zaczynam myśleć, że koleś sterował galaktyką zza tylnego siedzenia i połowa jita byla w jego portfelu( tutaj pewnie jest taka kwestia czy ktoś przejmie jego chary lub kiedy poznikają ordery, których nie odnowi).
Soulscream:
--- Cytat: HammerSnake w Wrzesień 13, 2012, 21:38:08 ---W sumie ciężko mówić o jakimś zaniedbaniu, bo patrząc na te newsy podlinkowane tutaj to tak naprawdę nie wiadomo co się stało. Raz, że atak rakietowy na konsulat i ludzie zginęli, raz że konsulat został ostrzelany i ewakuowali ambasadora, który był z wizytą i samochód oberwał z granatnika- w takim wypadku co robił w jednym samochodzie "it guy" z ambasadorem i ochroną. No i chyba według standardów us jest duża różnica między konsulatem, a ambasadą więc pewnie ochrona jako taka była w dużej mierze z okazji wizyty ambasadora- tak sobie spekuluje 8).
Bardziej mnie w sumie ciekawi czy zniknięcie tego kolesia z gry spowodowało jakieś duże zmiany w evce poza minutą ciszy? Z tego co tu się naczytałem to zaczynam myśleć, że koleś sterował galaktyką zza tylnego siedzenia i połowa jita byla w jego portfelu( tutaj pewnie jest taka kwestia czy ktoś przejmie jego chary lub kiedy poznikają ordery, których nie odnowi).
--- Koniec cytatu ---
Brak czytania ze zrozumieniem u Ciebie. To byl konsul z konsulatem. Wedlug ustalen USA ochrona nalezy do sluzb bezpieczenstwa kraju w ktorym znajduje sie konsulat. Sean stacjonowal w Hadze i zostal przesuniety na krotki okres do Libii by pomoc w stworzeniu odpowiednich struktur IT tak by bylo polaczenie miedzy centrala, a placowka. Najpierw stwierdzono, ze samochod dostal granatnikiem, jednak przyczyna smierci konsula bylo uduszenie dymem. Jak mniemam Sean tez od tego zginal, jednak nie dam sobie reki uciac. W sumie nie chce wiedziec, wcale mi ta informacja nie jest potrzeba.
Vile Rat nigdy nie rzadzil i nie byl szarym cieniem tej gry. Po prostu gral w gre, ktora kochal i po prostu kochal skrzydlo dyplomatyczne jak i ekonomiczne. On byl przyczyna stworzenia Jabberleona 5. Takiego pokoju, gdzie kazdy z kazdym mogl przyjsc i pogadac o problemach miedzy sojuszami. On sprawil ze MC odwrocilo sie od BoB'a i tak naprawde On jest w duzej mierze odpowiedzialny za odstrzelenie tego sojuszu. Gdyby nie jego polityka i normalne podejscie do ludzi. Goonswarm nigdy by nie byl gdzie jest teraz. On kochal Eve, kochal swoj sojusz, kochal swoich znajomych i nawet potrafil zawsze znalesc chwilke czasu by porozmawiac z starymi piernikami co nie graja juz w gre i pogadac o pierdolach. Bedzie mi go brakowac :(.
Precelek:
--- Cytat: Lt Rook w Wrzesień 13, 2012, 18:56:15 ---zaraz go szefem wszystkich szefów obwołają gdzieś.
--- Koniec cytatu ---
http://www.gry-online.pl/S043.asp?ID=12308974&N=1
post 3 :)
Danath Riddick:
http://gry.interia.pl/pc/news/znany-gracz-poniosl-smierc-w-libii,1842124
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej