Eve Online > PVE
Tengu hi sec explo da radę bez refitów?
[VIDE] Herezja:
Czy mógłby ktoś podać sposób wyliczenia ogólnej siły sensorów do probingu? Z góry dziękuję.
Doom:
http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Probing :P
[VIDE] Herezja:
Zapoznałem się z tą stroną, którą podałeś Doom i ... nie widzę tam sposobu wyliczania ogólnej siły sensorów prob.
Pol Kent:
Tyci, tyci offtop.
Czy ktoś ze śpiących na forsie bawił się implami Virtue ?Chodzi mi dokładnie o zestaw "+10 do lansu probera" czyli full set Virtue + hardwiry do skanowania + wymaksowany covert albo T3 + skille do skanowania na lvl 5 + osprzęt Sisterów.
A pytanie brzmi na jakim zakresie core/combat probów łapie się wtedy 100% sygnału ? na 2AU ? 4AU ? Zamiast schodzić do 0,5 czy 0,25 ? Jak duży jest zysk na skanowaniu
--- Cytat: Herezja w Wrzesień 12, 2012, 10:21:41 ---Zapoznałem się z tą stroną, którą podałeś Doom i ... nie widzę tam sposobu wyliczania ogólnej siły sensorów prob.
--- Koniec cytatu ---
A do czego Ci to ?? Wiadomo skille + hardviry +Sistery + rigi. Jak ze wszystkim im więcej tym lepiej
GlassCutter:
--- Cytat: Herezja w Wrzesień 12, 2012, 10:21:41 ---Zapoznałem się z tą stroną, którą podałeś Doom i ... nie widzę tam sposobu wyliczania ogólnej siły sensorów prob.
--- Koniec cytatu ---
EFT -> prawy na wyrzutni -> info o probach
ingame -> info o probie
Mój drogi Watsonie :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej