Forum Gry > Inne gry

FTL - spaceship simulator

<< < (7/10) > >>

Ptysiu:
Zoltan cruiser unlocked!!! ^_^

Gra rządzi, ale obawiam się, że szybko się znudzi. Nie mniej cholernie dobrze zainwestowane 30 zeta.

Mam nadzieję, że wypuszczą do tego jakieś DLC, albo pod wpływem sukcesu, którego twórcom tej gry z całego mojego nerdowego serca życzę, sklecą niebawem bardziej rozbudowaną "dwójeczkę". Może tak tryb multi? ;)

Precelek:
predzej sie szykuja mody (czekam na mod z uniwersum eve :P)

Xeovar:
Wciąga jak bagna.... albo ruchome piaski ;)

Szakal:
f2p przez http + multi i jakas mikro ekonomia i maja kasy jak lodu  8)

Jakub Trokowski:
Ciągle latam Red-tailem (kestrel B): teraz właśnie gasząc pożar na stacji straciłem załoganta mantisa a potem, u piratów, walczyłem z groźnym kapitanem mantisów co, jak bym miał mantisa, to odblokowałoby mi mantisowy statek... grrr... grrr...

--- Cytat: Xeovar w Wrzesień 18, 2012, 08:24:54 ---Wciąga jak bagna.... albo ruchome piaski ;)

--- Koniec cytatu ---
Albo jak ruchome pisaki na bagnie, zalane sosem klonowym a Ty masz więzienną kulę u nogi. :)

--- Cytat: Ptysiu w Wrzesień 17, 2012, 19:45:28 ---Mam nadzieję, że wypuszczą do tego jakieś DLC, albo pod wpływem sukcesu, którego twórcom tej gry z całego mojego nerdowego serca życzę, sklecą niebawem bardziej rozbudowaną "dwójeczkę". Może tak tryb multi? ;)

--- Koniec cytatu ---
Przecież ta gra miała sukces jeszcze przed premierą. :)

EDIT:
Własnie skończyłem dobrą grę: znowu, ofc, Red-tailem i już w pierwszym sektorze mając 52 skrapsy (czy jak się ta "waluta" zwie) w sklepie mają ten bonus dający więcej skrapsów (za 50) biorę. Leciało się ładnie, było parę trudnych momentów, ale z każdego sektora wyciskałem ile się dało. A nawet odblokowałem nowy ship - stealth cruiser! *yay* Na bosie padłem, ale i tak postęp: w pierwszej fazie nie zbił mi nawet 1 hp, 2gą przetrwałem, ale w 3ciej ten super shield go ratował, bo zostały mi na tę fazę 2 rakiety :/ i nie dałem razy laserkiem się przebićna tyle żeby wrzucić mu na pokład dwóch mantisów. (Nie mam pomysłu jak mantisów po polsku nazwać, tak żeby oddawało rasę i odróżniało się od owada.)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej