Forum Gry > Inne gry

Guild Wars 2

(1/8) > >>

Yavax Zavro:
Jak w temacie }:D.

Gaunt:
Czytałem, że wciąga, znajomi, którzy grali w gw1 (razem zresztą ze mną 3 lata temu) mówią, że to pożeracz czasu straszny

Soulscream:

--- Cytat: Gaunt w Wrzesień 08, 2012, 12:49:34 ---Czytałem, że wciąga, znajomi, którzy grali w gw1 (razem zresztą ze mną 3 lata temu) mówią, że to pożeracz czasu straszny

--- Koniec cytatu ---

Potwierdzam :). Gra sie jebitnie i swietnie. A pvp to mniam mniam.

Yavax Zavro:
Tak, sPvP to cud, miód i orzeszki  :D. Podoba mi się pomysł, że można zacząć od zaraz. Nie trzeba wbijać żadnych zafajdanych leveli, nie trzeba zbierać gearu i męczyć się z znalezieniem ludzi do ubicia jakiego Super Mega Koks Trolla lvl 130, żeby zdobyć papierek super toaletu, który pozwoli wykrafcić popielniczkę odlotu +5 do zasięgu sraki. Może inaczej PvP wygląda na WvWvW, bo tam już levele mają znaczenie, niemniej jednak WvWvW ma ten plus, że z PvP dostajemy expa. Miodzio.

Gra ktoś na Desolation?

Soulscream:

--- Cytat: Yavax Zavro w Wrzesień 08, 2012, 14:59:22 ---Tak, sPvP to cud, miód i orzeszki  :D. Podoba mi się pomysł, że można zacząć od zaraz. Nie trzeba wbijać żadnych zafajdanych leveli, nie trzeba zbierać gearu i męczyć się z znalezieniem ludzi do ubicia jakiego Super Mega Koks Trolla lvl 130, żeby zdobyć papierek super toaletu, który pozwoli wykrafcić popielniczkę odlotu +5 do zasięgu sraki. Może inaczej PvP wygląda na WvWvW, bo tam już levele mają znaczenie, niemniej jednak WvWvW ma ten plus, że z PvP dostajemy expa. Miodzio.

Gra ktoś na Desolation?

--- Koniec cytatu ---

Moja gildia jest na Gandara :woot:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej