Forum Gry > Inne gry
Guild Wars 2
Yavax Zavro:
Jak w temacie }:D.
Gaunt:
Czytałem, że wciąga, znajomi, którzy grali w gw1 (razem zresztą ze mną 3 lata temu) mówią, że to pożeracz czasu straszny
Soulscream:
--- Cytat: Gaunt w Wrzesień 08, 2012, 12:49:34 ---Czytałem, że wciąga, znajomi, którzy grali w gw1 (razem zresztą ze mną 3 lata temu) mówią, że to pożeracz czasu straszny
--- Koniec cytatu ---
Potwierdzam :). Gra sie jebitnie i swietnie. A pvp to mniam mniam.
Yavax Zavro:
Tak, sPvP to cud, miód i orzeszki :D. Podoba mi się pomysł, że można zacząć od zaraz. Nie trzeba wbijać żadnych zafajdanych leveli, nie trzeba zbierać gearu i męczyć się z znalezieniem ludzi do ubicia jakiego Super Mega Koks Trolla lvl 130, żeby zdobyć papierek super toaletu, który pozwoli wykrafcić popielniczkę odlotu +5 do zasięgu sraki. Może inaczej PvP wygląda na WvWvW, bo tam już levele mają znaczenie, niemniej jednak WvWvW ma ten plus, że z PvP dostajemy expa. Miodzio.
Gra ktoś na Desolation?
Soulscream:
--- Cytat: Yavax Zavro w Wrzesień 08, 2012, 14:59:22 ---Tak, sPvP to cud, miód i orzeszki :D. Podoba mi się pomysł, że można zacząć od zaraz. Nie trzeba wbijać żadnych zafajdanych leveli, nie trzeba zbierać gearu i męczyć się z znalezieniem ludzi do ubicia jakiego Super Mega Koks Trolla lvl 130, żeby zdobyć papierek super toaletu, który pozwoli wykrafcić popielniczkę odlotu +5 do zasięgu sraki. Może inaczej PvP wygląda na WvWvW, bo tam już levele mają znaczenie, niemniej jednak WvWvW ma ten plus, że z PvP dostajemy expa. Miodzio.
Gra ktoś na Desolation?
--- Koniec cytatu ---
Moja gildia jest na Gandara :woot:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej