Eve Online > Dyskusje ogólne

Co po maruderze

<< < (3/5) > >>

Pol Kent:

--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 04, 2012, 14:09:41 ---Na solo ostatnim krzykiem mody jest... Gila.

--- Koniec cytatu ---

Tak ? A to nie Ty pisałeś niedawno o Gila jak to zaatakowane Tangu spokojnie odstrzeliło drony i lejąc ze śmiechu z Gili poleciało dalej ??

kamel:
To gdzie ty latasz jak tam ludzie co to Gila nie wiedzą ?? start systemy eve ? lol  :D

zeben74:

--- Cytat: FITTIpalti w Wrzesień 04, 2012, 14:16:58 ---To da się zrobić BC caldari na V a BC gallente na IV ? :P

--- Koniec cytatu ---
miałem na myśli BS na IV ale coż mój błąd z pisownią szkoda tylko ze nic ciekawego poza spamem nie wniosłeś :P

O ile latanie solo pvp to tylko fryta ( wiadomo ekonomia gry ) to dobry ship do pvp nie zawsze znaczy ze do latania solo , jak wiekszości wiadomo pvp robi wielka frajdę gdy ma sie do tego fajna ekipe a jak wynika z mechaniki skilowania jest to długi proces i trzeba go dobrze przemyśleć aby efekt był adekwatny do nakładów  a ja szukam czegoś większego do latania ale nie jako wisienka na torciku tylko jako solidny i sprawdzony w boju ship

GlassCutter:

--- Cytat: zeben74 w Wrzesień 04, 2012, 15:29:45 ---O ile latanie solo pvp to tylko fryta

--- Koniec cytatu ---
Od zawsze mnie to fascynowało, wypasione raciary za kilka bil, prywatne supery, a na pvp poleci w dreju, a solo we fretce.

Dux:
I że nikt jeszcze za tą "ekonomię" nobla nie dostał? >:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej