Eve Online > NoobGarten

Planowanie postaci

<< < (14/14)

HammerSnake:
czytam czytam i powiem tyle.

kolego zbierz kumpli bierzcie fryty t1 i lećcie napierdalać, bo od gadania o dupie maryny, fantazjowania i snucia długotrwałowych planów kille nie wpadną, a tak liczną gromadą z elektroniką na lvl 1 zrobioną w kilkanaście minut, rozypkacie każdego samotnego 3 letniego chara. Wpadną kille lub przybędą wtopy, będzie pierwsza krew, pojawią się sensowne pytania wróć i pogadamy. Filmiki szkoleniowe z youtube-między innymi useen sobie chwyć, guidy, cookie fity i leć. Jeśli ten zapał do zabijania nie jest słomiany to zaraz będą do was dzwonić dziesiątki rekruterów i jeszcze statki stawiać hehe.

ps. Pozdrawiam wszystkich forum warriorów w szczególności pana z wizją półrocznego zaszycia się w stacji i skillowania bezużytecznych rekonów, które "nie są z papieru i utankują sentry",

Yachiru:
Dobra rada, idz lec z kolegami tylko nie agruj pod sentry.

A do kolegi HammerSnake...nie trzeba siedziec w stacji zeby skilowac.
Nigdzie nie napisalem ze rekony tankuja sentry.
A z papieru nie sa. Da sie plyte 1600 na pilgrima wsadzic i cala reszte, ciut wasko jest ale sie da.
A na 800mm da sie pod sentry wytrzymac te 20-30 sekund zeby koledzy dolecieli i dobili klienta.
Tyle ze cloakery nie powinny ani pod sentry tacklowac ani ich tankowac.

Napisal ze che 'polowac' w malej grupce. Do teg rekony sie calkiem niezle nadaja.
Jasne to nie jest 2-3 tygodnie ale o tym tez napisalem.
Dobrze jest miec jakis cel nie sadzisz ?
A nie ze "HAC'e sa super, wyskiluje sobie" a za miesiac "kurde heavy dictory to jest wypas" i zmienia plan
znowu za miesiac zobaczy snajpierskiego bsa i znowu zacznie skilowac co innego.
Wiem jak to jest, pisze z autopsji. Nie mialem jakos scisle okreslonego celu i skilowalem wszystko.
W efekcie dojscie do jakichs rozsadnych szipow zajelo mi trzy albo cztery razy dluzej niz powinno.

Dinozauriusz II Urwiryj:
Wow... dawno mnie tu nie było a widzę, że wątek żył jeszcze przez chwilę :P

Krótko - latam, poluję, są kille, są lossy (niestety  przewaga lossów, ale ciągle coś mnie zaskakuje - np. Tristan obwieszony neutami zamiast działek, kite-Condor nie do trafienia plus kilka głupich losów z braku doświadczenia :D). Oczywiście wszystko przeplatane nudnym zbieraniem kasy na kolejne statki do wtapiania (Planetki, handel, plex'y i anomalki Moa'ą, ble ble ble... do WH jeszcze nie zwitałem, ale planuję):D Głównie latam solo buffor-Merlinem - najbardziej mi się to podoba, może niedługo AF-ki, Ferox i inne :).

Powoli nasuwa mi się jedno pytanie - jakie skille powinienem zrobić, żeby sprawnie obsługiwać Gallentyjskie statki (chodzi mi o armor tank, bo to, że skile do samych statków to oczywiście wiem). Myślę o tym bo poszedłem na maxa w hybrydy i nie mam żadnych skilli do rakiet a Gallente chyba jednak jest lepiej przystosowane do walki tym sprzętem...

Z góry dzięki i pozdrawiam.

SokoleOko:
- Hull Upgrades na IV (potrzebne do modułów T2)
- kompensacje do damage (wpisz w market "compensation") - to działa z EANM
- armor honeycombing na IV
- armor rigging na IV (speed)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej