Eve Online > NoobGarten
Planowanie postaci
Dinozauriusz II Urwiryj:
Chcemy (w zasadzie ja chcę) polować w low/null na starszych i większych kolegów >:D
Co do fitowania deski na long to w starciu z kruzem to chyba nie jest najlepszy pomysł?
SokoleOko:
--- Cytat: Dinozauriusz II Urwiryj w Styczeń 24, 2013, 13:19:26 ---Chcemy (w zasadzie ja chcę) polować w low/null na starszych i większych kolegów >:D
Co do fitowania deski na long to w starciu z kruzem to chyba nie jest najlepszy pomysł?
--- Koniec cytatu ---
W ogóle deski są słabe przeciwko wszystkiemu co nie jest frytką lub deską.
Są za duże i zbyt powolne żeby "wskakiwać pod działa", a tank mają tylko ciut lepszy od frytek. W efekcie poza lolseciem desek nie zobaczysz.
Dinozauriusz II Urwiryj:
oj tam oj tam... pokaże(my) wszystkim, że się mylą ;D
MGGG:
--- Cytat: Dinozauriusz II Urwiryj w Styczeń 24, 2013, 13:19:26 ---Chcemy (w zasadzie ja chcę) polować w low/null na starszych i większych kolegów >:D
--- Koniec cytatu ---
A gdzie ty chcesz na nich polować? Na bramach? Przecież napisałem, że atakując cruza na bramie 3 frytkami/deskami automatycznie dostajecie ogień sentry. Jak ma db tank, to wystarczy, że Was przytrzyma, a działa same Was wykoncza.
W grę wchodzą jeszcze milicyjne plexy (mediumy), ale rzadko kto decyduje się na walke ze stadem frytek będąc solo w cruzie. No chyba, że ma kolegów system obok :)
Dlatego jak chcecie bawić sie w pvp w frytkach/deskach w low, wstąpcie do milicji.
Yachiru:
Jak chcesz polowac to idz w rekona, najlepiej pilgrim/rapier, tymi statkami solo cos mozna upolowac i to cos moze byc sporo wieksze od ciebie.
Fakt ze wyskilowanie rekonow to jest dluzsze posiedzenie, ale warto.
Mozesz poleciec do ofiary bardzo blisko, niezauwazony, wykloaczyc, zalokowac, bumbnac jak trzeba, wyssac i zabic dronami [pilgrim].
A rapierem praktycznie w miejscu mozesz przeciwnika zatrzymac.
Fakt ze rekony kiepsko tankuja ale nie sa papierowe jak deski czy fryty.
Mozna bufor wsadzic. A glowna przewaga to cloak.
Jak we frytce/desce zagrujesz kogos pod sentry [a nie bedzie migal na czerwono] to schodzisz od jednej salwy.
A sentry zawsze trafiaja...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej