Eve Online > NoobGarten
Planowanie postaci
Doom:
W rękach słabo oskilowanego pilota i z równie słabym doświadczeniem w grze? Tak. Później jest zbyt dużo "jesli" aby powiedzieć tak lub nie
FITTIpalti:
Z tymi milicjantami pisałem poważnie, tam noobów lata na pęczki, stadami, solo, dwójkami, trójkami. Można się spęnić w pvp będąc kompletnym noobem bez skilli ;)
Dinozauriusz II Urwiryj:
To z innej beczki jeszcze - za co odpowiada stat "calibration"? Trzeba się nim przejmować, zy raczej ma drugrzędne znaczenie? Pytam, niektóre upgrade'y go obniżają i chcę wiedzieć czy warto je instalować.
Doom:
Calibracja to jest odpowiednik cpu / pg na rig slotach. Masz miejsce dla 3 rigów (na t2 dla dwóch), ale niektóre rigi są na tyle potężne że jakby można je było wkładać bez ograniczeń zabużałoby to balans gry. Calibracja jest takim buforem. Mocny rig? To dostaje tyle calibracji potrzebnej że max włozy sie może jeszcze jeden i wsio
Dinozauriusz II Urwiryj:
Dobra,
Nie wiem o co jeszcze można zapytać przed startem, żeby jak najlepiej wykorzystać 21 dniowego triala... Chyba, że jest patent na zarobienie przez te 21 dni ISKów na przedłużenie konta :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej