Eve Online > NoobGarten

Planowanie postaci

(1/14) > >>

Dinozauriusz II Urwiryj:
Witam,

Planuję odpalić sobie triala, ale zanim to zrobię chciałbym dobrze zaplanować postać, tzn. kolejność skilli, etc. tak żeby nie okazało się potem, że np. mam krążownik, ale nie  mam skilli do średnich turretów, etc. Pytanie, czy jest aplikacja, która pozwala "zasymulować" postać zupełnie offline (tzn. bez podczytywania konta z EVE) - coś na wzór EVEMon, ale działające offline?

MrYogi:
Właśnie w EVEmon możesz sobie taka postać stworzyć :)
Czysta postać od zera
Zakładka Tool ---> Blank Character Creator

Dinozauriusz II Urwiryj:
A można to jakoś zsynchronizować z EVE Fitting tool?
Chodzi mi o zrobienie fit'a, sprawdzenie jakich skilli potrzebuję i wrzucenie ich do kolejki od razu...

I jeszcze jedna kwestia... nie pamiętam już... ile skilli na raz można "robić" i od czego to zależy?

GlassCutter:
W EFT z opcji fitu wybierasz 'Copy to clipboard', następnie w Eve Moon tworzysz/otwierasz sobie plan skillowania i z menu wybierasz Loadout import. Okienko automatycznie wypełni się fitem z EFT. Na dole jest guzik 'Add to plan'. Opcja ta nie dodaje skilli potrzebnych do latania samym statkiem więc dodatkowo wyklikać musisz Ship Browser.

SokoleOko:

--- Cytat: Dinozauriusz w Wrzesień 01, 2012, 22:02:36 ---I jeszcze jedna kwestia... nie pamiętam już... ile skilli na raz można "robić" i od czego to zależy?

--- Koniec cytatu ---

Tylko jeden char na jednym koncie może skillować jeden skill w tym samym czasie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej